Monden

Dana Dobre și-a împlinit visul: a cântat pe scena de la „Vocea României”!

Cu emoții în glas, cu multe ore de pregătire de canto și cu versurile unui hit despre dragostea care învinge la final, Dana Dobre s-a prezentat pe scena de la marele show aflat în căutare de talente „Vocea României”, la audițiile pe nevăzute. Buzoianca de 42 de ani a ales melodia „Dragostea rămâne”, a Andrei, pentru a-i convinge pe jurați că merită să facă parte din echipa lor. La finalul prestației, Dana nu a reușit să întoarcă niciun scaun, însă Smiley și Irina au felicitat-o pentru curajul de a concura și pentru dorința de a cânta, după o lungă perioadă de pauză muzicală.

Pentru că audițiile au fost înregistrate, Dana a reușit să facă și un live în momentul apariției la TV, primind felicitările și încurajările „la cald”, imediat după încheierea interviului și a prestației pe scenă. „Nu mă simt dezamăgită deloc, am avut un gol în stomac când am văzut că nu s-a întors nimeni, dar am știut că menirea mea este pe scenă. Trebuia să-mi înving această teamă pe care am avut-o de ceva ani, de a mă prezenta din nou publicului, pe o scenă de așa mare amploare. Eu am trecut prin niște clipe dificile în urmă cu mai mulți ani, din care mi s-a spus că trebuie să îmi înving eșecul care era în mintea mea cu revenirea în domeniul muzical. Și am ajuns aici, unde mi-am dorit de mult, mi s-a îndeplinit visul și asta era misiunea mea de vindecare”, a spus la finalul live-ului, dar și în interviul din spatele scenei Dana.

Show-ul fenomen „Vocea României” a revenit după o pauză de doi ani, iar concurenții trebuie ca, prin vocea lor și prin mesajul transmis prin cântecele alese, să-i facă pe cei cinci antrenori să se întoarcă și să le asigure un loc în una dintre cele patru echipe: Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley/Theo Rose și Denis de la The Motans. Pentru prima data însă, doi antrenori vor alege aceeași echipă, este vorba de Smiley și Theo Rose. Antrenorii se vor lupta cu toate forțele pentru a avea cele mai bune voci în echipele lor! În sezonul 10, show-ul Vocea României pune la bătaie un premiu în valoare de 100.000 de euro și un contract cu Universal Records. Show-ul Vocea României va fi în continuare prezentat de către Pavel Bartoș, care le va lua și interviu concurenților în culise și va prezenta ordinea intrării pe scenă a acestora.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker