Monden

VIDEO / Dana Dobre, la cea de-a treia piesă în numai șase luni

Hit după hit lansează Dana Dobre, iar ultima piesă, ce are în centru tot dragostea și iertarea, și-a găsit mii de fani în numai câteva zile! Revenirea în muzică după opt ani de pauză a însemnat multă muncă în studio pentru Dana Dobre. Aceasta a ajuns deja la cea de-a treia piesă de autor în numai șase luni. După ,,Trec Anii” (mai 2021) și ,,Lele” (august 2021), noua melodie ,,Rău sau Rai” i-a mai adus Danei sute de fani. Melodia  poate fi ascultată pe canalul ei oficial de YouTube și pe toate rețelele de socializare.

,,Mulțumesc Mugurel Ionuț Chiper pentru această minunată melodie pe care am creat-o împreună, îi mulțumesc și lui Alex Nicolae, iar vouă vă doresc să aveți grijă de sufletele voastre și întotdeauna să vă lăsați ghidați de sinele vostru divin, el este singurul adevăr din interiorul nostru. Trebuie să ajungem în întuneric pentru a putea descoperi lumina din noi!”, a fost mesajul transmis de Dana Dobre în ziua lansării melodiei. Cea de-a treia piesă de autor a buzoiencei a atins deja, într-o săptă­mână, 5.000 de vizualizări.

În clipul în care spune că orice rană se vindecă și trebuie să facem mereu din rău, rai, Dana Dobre ,,asortează” mesajului pozitiv și ținutele black-white, tocmai pentru a evidenția că puritatea și sinceritatea înving mereu ,,negrul”.

În același ton pozitiv, după lansare, cântăreața a transmis un mesaj celor care îi îndrăgesc deja muzica, dar și celor care o știu dinainte de a fi un make-up artist cunoscut. Buzoianca le-a urat  multe trăiri pozitive pe anul 2022 și putere de muncă. ,,Nu am cum să închei acest an fără să vă urez un nou an plin numai de binecuvântări. Anul 2021 m-a făcut să devin mai puternică, viața vine la pachet cu trăiri pozitive și mai puțin pozitive. Trăiți-o din plin!”, le-a spus Dana Dobre fanilor.

 

Articole similare