Monden

Cum se descurcă Răzvan Fodor cu fiica lui când Irina este plecată la filmări

Irina Fodor a tot fost implicată în ultimul an în proiecte TV ce au presupus plecări de acasă pe perioade îndelungate de timp, iar Răzvan a rămas acasă pentru a îndeplini rolurile ambilor părinți. El s-a dovedit a fi un tătic extrem de dedicat, lucru care s-a observat de fiecare dată când a rămas singur acasă cu fiica lui.

Recent, actorul a dezvăluit cum se descurcă el și Diana atunci când Irina nu le este alături. Răzvan a povestit că, din fericire, de fiecare dată când Irina a fost plecată, el nu a fost atât de aglomerat pe plan profesional, astfel că s-a putut dedica total fiicei lor. De asemenea, el a recunoscut că, uneori, mai are parte și de ajutor, căci mama lui merge la ei acasă atunci când este nevoie. „Eu zic că ne descurcăm destul de bine! Sunt deja în al treilea an în care Irina pleacă câte trei luni de acasă, iar în perioada aia se întâmplă să fiu eu mai liniștit și să am timp să o duc la pian, la orele de engleză, să o iau în zilele ploioase de la tenis etc. Mai am ajutor și din partea mamei, atunci când e nevoie, așa că ne descurcăm. La fel și Irina; când sunt eu plecat, se ocupă ea. Astea ne sunt meseriile, nu avem ce să facem. Sunt și aspecte plăcute, și aspecte neplăcute ale meseriei de oameni de televiziune”, a declarat Răzvan Fodor pentru viva.ro.

După ce buzoianca s-a întors din America, a venit și rândul soțului ei să se implice mai mult în proiecte profesionale. Astfel că, de ceva timp, Răzvan a început filmările pentru un serial de comedie, iar recent a mărturisit că noul rol pe care îl interpretează îi ocupă aproape tot timpul, ceea ce înseamnă că nu prea se mai bucură de atât de multe momente în sânul familiei, dar acesta este un sacrificiu pe care și l-a asumat atunci când a acceptat proiectul. „Nu! Am de lucrat câteva luni bune la acest proiect și nu prea mai am timp de nimic. Ăsta e ritmul și nu ai ce să faci. Îmi place, este comedie și e o provocare pentru mine pentru că nu am făcut niciodată comedie, deși mi-am dorit, am avut mici  ieșiri comice, în decor, când și când în alte proiecte în care am jucat, dar full comedie nu am făcut niciodată”, a mărturisit Răzvan Fodor pentru click.ro.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker