Economic

Cum se creează un filtru TikTok în 2023?

Cine nu știe platforma TikTok în 2023? Industria tehnologiei a fost uluită de creșterea rapidă a rețelei TikTok. Aceasta este o platformă unde talentul a milioane de oameni este arătat în întreaga lume. TikTok a devenit cea mai populară aplicație din lumea occidentală, despre care se spune și faptul că amenință să înlocuiască Facebook-ul.

Doriți să creați filtre interesente pe TikTok?

Această platformă are elemente de realitate augmentată. Aceasta este o nouă tehnologie care permite integrarea elementelor virtuale 2D și 3D în lumea reală, prin diferite medii. Pe TikTok, mediul utilizat este aplicația mobilă TikTok, unde se pot folosi foarte multe filtre și efecte speciale.

TikTok a generat în ultimul an mai multe efecte deosebite, cu rezultate excelente. Cea mai interesantă a devenit platforma sa de creare a filtrelor, apreciată de utilizatori și fani.

Filtrele de pe Instagram cuprind diferite efecte și filtre, care sunt de asemenea populare an de an. Pe TikTok însă, puteți găsi filtre și efecte mai interesante, dar și o listă cu cele mai bune programe de editare. Pentru a le folosi, trebuie mai întâi să descărcați aplicația video TikTok pe smartphone-ul dvs. din magazinul de aplicații. Pagina TikTok arată ca o platformă în care puteți crea efecte și filtre grozave. Pentru a proiecta filtre, trebuie să aveți un cont, pentru a testa și încărca proiectele dvs. de realitate augmentată.

Contactați o agenție specializată în crearea de filtre (cum ar fi Filter Maker)

Cu o agenție specializată, toți utilizatorii și creatorii de conținut TikTok vor putea crea propriile filtre de realitate augmentată. O astfel de agenție are profesioniști în domeniu, care au creat sute de filtre pentru rețelele de socializare: Instagram, TikTok și altele. Filter Maker are peste 700 de filtre deja create, ce includ și pe acelea pe TikTok.

În prezent, mulți dintre utilizatorii de Internet folosesc filtre Instagram pentru poveștile lor, pentru a câștiga cât mai mulți fani pe această platformă de socializare. Chiar și pe partea de business, un filtru Instagram oferă avantaje, pentru că este o modalitate excelentă de promovare a unui brand. Dacă acest filtru este suficient de interesant și provoacă o reacție din partea utilizatorilor, ei vor începe să-l folosească, să-l arate comunității lor și asta poate ajuta în afaceri.

Filtrele de realitate augmentată invadează smartphone-uri și cuceresc inimile tuturor.

Cu un filtru TikTok realitatea augmentată stârnește curiozitatea utilizatorilor acestei rețele la modă. În prezent, TikTok este cea mai apreciată rețea socială după Facebook. Are peste 1 miliard de utilizatori activi pe lună. Acest lucru a atras curiozitatea oamenilor de afaceri, care se gândesc că ar trebui să folosească TikTok pentru business-ul lor. Ideea este de a beneficia de potențialul enorm de viralitate al acestei rețele de socializare.

În ziua de zi, este din ce în ce mai complicat pentru ei să-și facă conținutul vizibil pe alte rețele sociale, precum Facebook sau YouTube. Pe TikTok însă, lucrurile stau puțin diferit. Aici, videoclipurile sunt evidențiate indiferent de numărul de abonați prezenți în cont, iar platforma poate recomanda conținut ce poate fi de interes pentru fiecare utilizator.

Statisticile arată că fanii TikTok petrec mult timp pe zi pe această aplicație, iar asta se întâmplă și pe Instagram. Brandurile aflate la început de drum, care folosesc TikTok în strategia lor digitală, au șanse mari să fie cunoscute, mai ales dacă au un conținut cool și de înaltă calitate, ce include videoclipuri interesante și unice.

Cu filtrele TikTok, brandul unei afaceri ar putea să iasă în evidență, să avanseze cu ușurință în fața tendințelor și să-și crească notorietatea. Prin crearea de filtre TikTok unice, interesante și originale puteți atrage o comunitate activă, oameni noi și vă puteți crește afacerea. În acest mod, vă puneți brandul într-o lumină nouă și puteți crea o legătură cu utilizatorii.

Oricine își poate crea filtre TikTok datorită unui software special, însă acesta este un instrument care necesită cunoștințe tehnice – de realitate augmentată, 3D – și de aceea vă sugerăm să apelați la o agenție specializată în acest domeniu care vă poate oferi și sfaturi privind promovarea acestor filtre pentru atingerea celor mai bune obiective.

Articole similare