Economic

Cum se alege o ladă congelatoare profesională?

Citește în continuare aceste sfaturi despre cum să alegi modelele de lăzi congelatoare perfecte pentru afacerea ta.

O bucătărie profesională are cu siguranță nevoie de echipamente speciale de răcire. Proprietarii de afaceri privați știu că adesea într-o bucătărie mică a unei cafenele, restaurante sau cantine este necesar să se amplaseze o mulțime de dispozitive necesare, fără de care este imposibilă pregătirea corectă și depozitarea alimentelor din meniul stabilit.

Este esențial a se cunoaște dinainte care sunt caracteristicile necesare de răcire ale produselor (temperatura, termenul de valabilitate, condiții specifice de depozitate) să se aleagă echipamentul frigorific optim.

De ce să îți dotezi unitatea cu lăzi frigorifice?

A deține măcar o ladă frigorifică performantă este foarte important pentru orice unitate HoReCa, deoarece într-un astfel de echipament de răcire se poate păstra de la înghețată ambalată, până la carne, băuturi reci, dar și multe alte alimente ce au nevoie de o temperatură negativă pentru păstrare!

Dacă ai un restaurant sau un bar, sfatul celor din HoReCa este să investești prioritar într-o ladă congelatoare orizontală. Are o capacitate generoasă, așa că poți depozita acolo lejer bucăți mari de carne, cutii de alimente congelate, chiar și pungi cu gheață!

Lada congelatoare orizontală poate veni cu una sau două uși, poate avea în funcție de model deschidere glisantă sau înclinabilă. Alege-o pe aceea care se potrivește cel mai bine nevoilor unității tale HoReCa.

Ușa acestui tip de echipament frigorific poate să fie transparentă, lucru ideal, dacă dorești să arăți mâncarea clienților, fără ca aceștia să fie nevoiți să deschidă lada congelatoare profesională pentru a vedea ce este înăuntru.

O ladă congelatoare performantă este o opțiune excelentă și pentru cei care urmează să vândă gustări, paste, legume congelate și înghețată stradal.

Congelatorul tip ladă orizontală cu ușă opacă, în culoarea și materialul congelatorului, este un echipament HoReCa ce poate fi folosit de obicei pentru a stoca ingrediente. Multe modele au opțiuni moderne, precum ar fi acțiunea dublă, care transformă congelatorul într-un frigider profesional, atunci când trebuie doar să răcești diverse alimente, nu să le congelezi.

Lăzi congelatoare verticale

Există și lăzi congelatoare profesionale verticale cu mai mult de 400 de litri capacitate. Ele sunt extrem de versatile și economisesc mult spațiu într-o unitate HoReCa.

Modelele cu uși de sticlă funcționează foarte bine pentru că arată produsele consumatorilor. Totul este foarte ordonat, etalat vizibil și atractiv.

Evident, la distribuitorii de echipamente HoReCa se găsesc și modele de lăzi congelatoare verticale tip dulap frigorific cu ușă de tip placă (opacă), în aceeași culoare și material ca și restul congelatorului profesional respectiv.

În plus, toate modelele au iluminare interioară.

Aceste echipamente frigorifice funcționează cel mai bine atunci, când sunt izolate de linia de gătit și de toată căldura din zona de gătire. Doar așa ele vor ajuta la menținerea alimentelor stocate în interior la temperaturi de păstrare sigure.

Reține și faptul că o ladă congelatoare orizontală de restaurant nu este totuși un loc, unde să stochezi sau să faci gheață. Investește mai bine într-o mașină de gheață pentru a face asta. La TC Romania Crown Cool vei găsi și astfel de echipamente speciale foarte competitive.

Ce lăzi congelatoare alegi și de unde le poți procura?

Numele producătorului este cu siguranță o garanție a fiabilității. Este clar că o companie mare care urmărește să creeze o imagine pozitivă și să lucreze pe termen lung pe piață nu va lansa un produs de calitate scăzută. Dimpotrivă, companiile mari își actualizează în mod constant liniile de modele, introduc inovații, oferă garanții și servicii complexe post-garanție.

 

La fel și distribuitorul lăzilor congelatoare contează. Alege să le comanzi de la TC Romania Crown Cool pentru că nu vei da greș!

 

Articole similare