Economic

Cum sa pastrezi obiectele valoroase in siguranta?

Multe persoane detin obiecte extrem de valoroase, precum bijuterii personalizate sau de editie limitata, confectionate din materiale pretioase precum aurul sau argintul. De altfel, alte persoane detin obiecte ale caselor de bijuterii internationale, care valoreaza sume mari de bani. Din cauza acestor aspecte, persoanele care detin bijuterii valoroase pot fi stresate de modalitatea in care sunt pastrate aceste bunuri.

In cazul in care si tu te numeri printre acestea, noi iti vom oferi cateva modalitati prin care poti pastra in siguranta bijuteriile pe care le detii, astfel incat tu sa te poti bucura de ele pentru o perioada lunga de timp. Printre cele mai eficiente modalitati de a pastra bijuterii valoroase se numara:

Seifurile

Seifurile s-au dovedit de-a lungul timpului a fi cele mai eficiente produse, datorita caracteristicilor unice pe care le prezinta. Acestea sunt extrem de spatioase, iar proprietarii pot plasa aici numeroase cutiute cu bijuterii, fara a fi nevoie sa le inghesuie. De altfel, in interiorul seifului temperatura ramane intotdeauna optima, iar riscul de umezeala sau supraincalzire este redus, fapt pentru care urmele de uzura care pot aparea pe suprafetele lucioase ale anumitor metale nu isi vor mai face simtita prezenta.

In cele mai multe situatii seifurile ofera securitatea de care proprietarii au nevoie. Acestea sunt confectionate din materiale dure si rezistente care nu pot fi deteriorate in urma lovirii sau trantirii. De altfel, persoanele din exterior nu pot accesa bunurile din interior prin fortarea usilor, deoarece acestea prezinta un sistem de inchidere ingenios, prinzandu-se in mai multe zone.  Astfel, bijuteriile tale vor fi in completa siguranta.

Daca te-ai decis sa iti achizitionezi propriul seif,  vezi oferta de aici si alege produsul, din intreaga gama, care consideri ca ti se potriveste cel mai bine. Pe site vei putea gasi atat seifuri cu inchidere automatizata, cat si cu inchidere clasica, iar ambele categorii prezinta o lista lunga si variata de produse.

Mediu propice

Indiferent daca tii bijuteriile in seif sau intr-un sertar, va trebui sa te asiguri ca acestea au un mediu propice, astfel incat sa nu apara primele semne de uzura, precum: oxidarea metalelor sau urme de rugina. Asadar, in momentul in care plasezi obiectele in interiorul seifului, este important ca acesta sa fie complet uscat. De altfel, daca doresti sa plasezi bijuteriile in sertare sau alte obiecte de mobilier, asigura-te ca acestea stau departe de orice sursa de caldura si umezeala.

Locuri ascunse

Daca doresti sa folosesti un seif sau chiar propriul mobilier de acasa, asigura-te ca bijuteriile se afla in locuri ascunse din locuinta ta. In primul rand, datorita faptului ca actiunea directa a razelor de soare, pe o perioada foarte lunga de timp, poate afecta in mod negativ calitatea metalelor si a pietrelor din care sunt confectionate. De altfel, locurile ascunse sunt mult mai greu de gasit in cazul in care cineva doreste sa isi insuseasca bunurile tale. In cazul in care doresti sa apelezi la seifuri, le poti plasa in dulapuri sau sub birou, departe de ochii privitorilor.

 

 

 

Articole similare