Economic

Cum să alegi o ținută de ocazie pentru copil

Indiferent dacă ești mămică de fetiță sau de băiețel, îți dorești ca micuții să fie în centrul atenției atunci când mergi cu ei la un eveniment. Ați fost invitați la o zi de naștere sau la o nuntă la care vrei să-i iei și pe copii? Nu doar părinții au nevoie de ținute impecabile, ci și cei mici.

Din fericire, există numeroase ținute de ocazie pentru copii, simple sau cu un design colorat, pe care le pot purta cu drag. Vrei să știi care sunt detaliile de care merită să ții cont în achiziționarea hainelor de ocazie pentru copii? Ține cont de următoarele sfaturi!

Investește în materialele potrivite

Primul lucru de care trebuie să ții cont înainte să cumperi hainele elegante pentru copii este materialul. Deși cei mici merg la un eveniment care necesită îmbrăcăminte mai formală, hainele nu trebuie să le influențeze mersul sau poziția, mai ales că aleargă, dansează sau se joacă cu ceilalți copii. Mai mult, se recomandă evitarea articolelor vestimentare din materiale supraelastice, care favorizează transpirația.

În alegerea hainelor de ocazie pentru copii, ține cont de anotimp! Pe timp de vară, băiețeii pot purta pantaloni scurți și cămăși din in, în timp ce fetițele vor fi încântate de rochițele vaporoase. Pe timpul iernii, vei găsi haine de ocazie groase, care sunt căptușite corespunzător.

Pantalonii din in, jeanșii, rochițele din tulle și cămășile sunt cele mai populare articole pe care băieții și fetele le pot purta la un eveniment.

Ține cont de preferințele micuților

Chiar dacă poți crede că cei mici sunt încăpățânați când vine vorba de alegerea hainutelor, ține cont de părerile lor. Fetițele pot fi încântate de rochiile în nuanțe intense, deși tu vrei să le îmbraci în modele albe, clasice. Totodată, băiețeii pot prefera o cămașă verde în detrimentul celei albastre sau o pereche de jeanși în locul pantalonilor din stofă. Copiii pot face tot ce le stă în putință că să-ți demonstreze că nu se simt bine în hainele de ocazie alese de tine.

Nu intra în panică dacă cei mici vor să poarte haine în culori îndrăznețe! Universul celor mici este colorat, așa că oferă-le libertatea de a purta ceea ce își doresc.

Cumpără hainele de ocazie în mărimea potrivită

La fel de importantă este și mărimea hainelor de ocazie. Nu opta pentru dimensiuni mai mari, gândindu-te că cei mici cresc. Rochia aleasă în mărimea corectă va arăta bine pe fetița ta, însă un model cu două numere mai mari o va incomoda.

Că să se simtă bine cu hainele lor, copiii au nevoie de articole lejere, în care pot să alerge sau să facă piruete. Optează pentru haine versatile, în care copilul să arate ca un prinț sau o prințesă, în modele comode, care să nu-i strângă sau în care să transpire. Și încălțările sunt extrem de importante! Pentru ca cei mici să nu se plângă de dureri de picioare, alege modele în mărimea corectă, fie că vorbim despre pantofi pentru băieți sau sandale pentru fetițe. Comandă sandale pentru fete de pe epantofi și alege modelele corecte, în funcție de mărime, model și preferințele lor în materie de culori.

Nu omite accesoriile!

Accesoriile sunt ideale pentru cei mici! Fie că vorbim despre o fundă prinsă în părul fetițelor, un papion pentru băieței sau o geantă, toate acestea îi ajută pe cei mici să fie în centrul atenției.

Copiii care merg la un eveniment special au nevoie de hăinuțe comode și moderne, în care să se simtă excelent! Ai în vedere sugestiile noastre și îndeplinește-le dorințele celor mici!

 

Articole similare

error: Continut protejat!!