Economic

Cum poți obține un site magazin online optimizat SEO

Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) este instrumentul care propulsează magazinul online pe primele poziții în căutările Google. Ce avantaje aduce acest proces? Creșterea traficului, atragerea vizitatorilor, transformarea vizitatorilor în clienți, fidelizarea clienților noi, ridicarea profitului și evident, notorietatea magazinului online.

Proprietarii business-urilor care au făcut istorie, cunosc perfect cât de anevoios este drumul unui începător către crearea unui renume. Și de aici povestea continuă cu noi și noi provocări. Odată ce ai cucerit culmile succesului ești nevoit să îți pui creativitatea în mișcare și să descoperi soluții inovatoare care te mențină în topul căutărilor. Atenția publicului poate fi dobândită și păstrată ani la rând cu ajutorul strategiei SEO.

Regula de aur: găsește cuvintele cheie care transformă vizitatorii în viitori clienți

Ideea de a pune bazele unui business a fost primul tău pas către o viață de succes. De aici începe un lung șir de provocări, strategii și metode adaptate la nevoile consumatorului modern, astfel încât să ridici nivelul profitului și să transformi numele afacerii într-un renume. Ideile există, dar cum le aduci la viață? Care sunt instrumentele favorabile pentru a le implementa și apoi să le adaptezi la nivelul celor mai exigenți clienți?

Online-ul abundă în site-uri cu același profil ca al tău, deci trebuie să te pui pe treabă și să fii cu un pas înaintea concurenței. Achiziționează chiar tu un magazin online la cheie pe WordPress cu toate funcționalitățile cheie asigurate pentru o evoluție fulminantă a business-ului tău!

SEO urmărește traficul cât mai variat, ca metodă de maximizare a câștigurilor. Noțiunea depășește categoria publicului cu preferințe definite, adică persoanele axate pe un anumit specific de produse sau servicii și care știu deja ce vor să cumpere. Majoritatea celor care accesează motoarele de căutare sunt clienți care încă nu cunosc oferta magazinului tău, dar care sunt interesați de o marjă de produse sau servicii pe care le caută după criterii generale.

Tocmai aceștia sunt cel mai ușor de ghidat către oferta business-ului tău, care să le satisfacă cerințele, iar ție, veniturile. Trebuie identificate cuvintele cheie care descriu domeniul tău de activitate și astfel să apari în atenția clienților în funcție de produsul de care au nevoie. Apelează la avantajele oferite de serviciile SEO Bucuresti și învață cum să atragi potențialii clienți direct la ‘’ușa’’ magazinului tău.

Stabilește arhitectura site-ului tău și oferă conținut relevant care să atragă vizitatorii

Pentru o mai bună cunoaștere a ofertelor tale, clienții au nevoie de un site bine structurat, ușor de parcurs, care să expună cel mai relevant conținut din câteva click-uri. Cum poți face acest lucru? Adoptă un format simplu, stabilește ce categorii și subcategorii ar trebuie să conțină site-ul, inserează filtre pentru căutare cât mai detaliată și creează conținut relevant.

Un site bine organizat conduce la ordonarea paginilor în vederea îmbunătățirii experienței de utilizare, clasare și conversie. Un design profesionist și adaptabil accelerează dezvoltarea magazinului online pe diverse platforme. Oferă-i business-ului tău o identitate bine conturată și de impact cu ajutorul serviciilor profesioniste de creare site web.

Publicarea în mod regulat a postărilor de blog ajută pagină să se mențină pe primele locuri din clasamentele motoarelor de căutare. Faptul că utilizatorii accesează articolele de blog, acest lucru semnalează motoarelor de căutare că acel content este subiect de interes pentru utilizatori.

Google evaluează relevanța conținutului și în funcție de durata vizitelor pe care utilizatorii o petrec pe site. Un design de calitate ușurează căutările vizitatorilor, oferă o experiență plăcută, simplifică înțelegerea contentului, motive pentru care, vizitatorii sunt atrași să mai rămână.

Crește viteza paginii

Viteza redusă la încărcarea paginii convinge utilizatorii să părăsească site-ul. Acest lucru scade durata de ședere, favorizează rata de respingere și afectează poziția motorului de căutare.

Optimizarea SEO pentru magazin online cu scopul de a încuraja rata de trafic presupune un efort constant. Conform statisticilor, rezultatele organice din Google generează un nivel superior al traficului comparativ cu platformele de Social Media. Tocmai din acest motiv este esențial să te menții în topul rezultatelor organice din Google, mai ales că majoritatea utilizatorilor se rezumă la evaluarea primei pagini din motorul de căutare.

Daca acum esti in cautarea cuiva care sa-ti realizeze un magazin online poti lua legatura cu Adi Coscai, un freelancer Web Developer din Bucuresti, care ajuta antreprenorii la inceput de drum sa aiba un magazin online de succes. Il gasesti pe www.adicoscai.com

Articole similare