vineri, 22 ianuarie 2021

Cum isi desfasoara activitatea o firma de servicii funerare din sectorul 3 al Capitalei?

Dupa cum bine stiti, Bucurestiul este impartit in sase sectoare, fiecare avand o populatie sensibil egala cu a orasului Buzau. In aceste conditii, pentru a nu-si ingreuna inutil activitatea, dar si pentru ca, in mod evident, Capitala tarii este mult mai aglomerata decat resedinta noastra de judet, firmele de pompe funebre din Bucuresti sunt nevoite sa isi imparta angajatii pe zone.

Astfel, unii dintre ei se vor ocupa de sectorul 1, altii de sectorul 2, altii de sectorul 3 si asa mai departe, acestia din urma recomandandu-se drept profesionisti in servicii funerare din sectorul 3.

Angajatii unei firme de servicii funerare sector 3, asa cum este Casa Bucur, preiau toate comenzile care vin din cartiere precum Balta Alba, Centrul Civic, Dristor, Dudesti, Lipscani, Muncii, Titan, Unirii sau Vitan.

Vorbim, in total, despre o populatie de peste 470.000 de locuitori, condensati intr-o suprafata de doar 32 de kilometri patrati. Spre comparatie, Buzaul are 413.000 de locuitori si o suprafata de 81,3 kilometri patrati. Astfel, va puteti da seama care sunt provocarile de ordin logistic din Capitala.

De altfel, tocmai din acest motiv, programul unei astfel de case de pompe funebre este NON STOP, numarul de telefon 0769 99 00 00 fiind accesibil la orice ora din zi si din noapte.

Motivele sunt lesne de inteles: in primul rand, un deces se poate produce oricand, fie ca vorbim despre un eveniment asteptat, spre exemplu in cazul unei persoane foarte bolnave sau foarte in varsta, fie ca este vorba despre un accident.

In al doilea rand, urgenta este cuvantul de ordine atat din punct de vedere birocratic si organizatoric, cat si sanitar, mai ales pe perioada verii, cand temperaturile foarte ridicate pot crea anumite probleme.

Respect, promptitudine si profesionalism pentru clienti

In momentul in care primesc apelul dumneavoastra, angajatii firmei de servicii funerare din sectorul 3, al carei site poate fi consultat la adresa funerarii-bucuresti.ro, pornesc catre domiciliul sau spitalul unde a avut loc decesul.

Ei demareaza cu rapiditate actiunile specifice, de la imbalsamarea, toaletarea decedatului si asezarea acestuia in sicriu pana la obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare inmormantarii. Apoi, ei faciliteaza transportul funerar la capela si la cimitir, angajeaza preotii si cantaretii bisericesti, alcatuiesc pachetele pentru pomana si parastas etc.

Totul se desfasoara numai intre limitele sectorului 3, prin buna colaborare a angajatilor casei de pompe funebre cu autoritatile statului competente in acest domeniu.

Astfel, pe langa produsele si serviciile propriu-zise, membrii familiilor indurerate vor fi ajutati si sa obtina ajutorul de inmormantare/deces, sa intocmeasca documentatia preliminara necesara inhumarii, sa obtina plata pensiei neincasate a pensionarului decedat, sa primeasca eventuale despagubiri in caz de deces prin accident de munca.

Mai mult decat atat, o firma de servicii funerare din sectorul 3 sta la dispozitia clientilor sai cu lista bisericilor si cimitirelor din cartierele din zona, dar si cu extrase relevante din Legea funerara – Lege privind cimitirele, crematoriile umane si serviciile funerare.

Articol realizat de iAgency.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!