Economic

Cum îl impresionezi la prima întâlnire: 6 metode

Băieții nu sunt greu de impresionat, chiar și la prima întâlnire. Nu-ți face griji! Nu trebuie să memorezi statistici sportive complicate, să te pricepi la jocurile video sau la alte lucruri pentru a-i impresiona. Majoritatea dintre noi știm acele modalități obișnuite de a impresiona pe cineva la o întâlnire – să fii încrezătoare, să te îmbraci bine sau să-l faci să râdă pe bărbatul cu care te întâlnești. Există, însă, și lucrurile nu atât de evidente pe care le poți face pentru a impresiona cu adevărat pe cineva. Citește lista de mai jos și vei da gata pe cine vrei tu.

1. Planifică-ți câteva lucruri înainte, ca să fii relaxată

Primele întâlniri pot face unele persoane să se simtă anxioase sau incomodate. De aceea, fă tot ce poți din timp pentru a te asigura că te simți în largul tău când ești la întâlnire. Dacă mergeți la un muzeu, poate cauți câteva fapte amuzante pentru a le împărtăși partenerului, în cazul în care conversația se mai împotmolește. Cu siguranță, va remarca și aprecia acest lucru. Dacă mergeți la un restaurant, poți căuta meniul pe internet și alege ce-ți dorești, astfel încât prima parte a întâlnirii să nu fie doar o căutare de mâncare. Fă orice este nevoie pentru a te simți stăpână pe situație și în largul tău. Un mic efort poate face mult.

2. Îmbracă-te corespunzător, ca să te simți confortabil

Când îți cercetezi garderoba pentru o ținută la prima întâlnire, sfatul ar fi să cauți ceva simplu. Nu dorești să te expui total, la prima întâlnire. Poartă ceva frumos, dar nu fi exagerată. Nu te poți prezenta pentru o întâlnire la cafea, arătând ca și cum ai merge într-un club. În schimb, optează pentru o ținută casual pe care ai purta-o în orice zi a săptămânii. Asigură-te că nu veți merge, totuși, la drumeții la prima voastră întâlnire.

Fii tu însăți. O ținută potrivită pentru tine la prima întâlnire reflectă cine ești, ceea ce ești și ce vrei. Ai nevoie de o toaletă îngrijită și de un parfum deosebit. Fii decisă și alege dintr-o gamă largă de parfumuri pentru femei de pe infinitelove.ro. Una peste alta, ar trebui să îți propui să te simțiți confortabil în ceea ce ai la prima întâlnire. Dacă nu te simți confortabil, acest lucru te va distrage atât pe tine cât și pe partenerul tău.

3. Respiră adânc și … fii tu însăți

Oamenii singuri ajung să se întâlnească pentru prima oară după ce, anterior, au făcut-o, de obicei, prin intermediul unei rețele de socializare. Prima întâlnire este, în primul rând, o implicare a ta în scopul unei relații de iubire; este normal să fii nerăbdătoare sau entuziasmată de asta. Nu lăsa, totuși, aceste  sentimente să te încurce. A fi cât mai autentică și relaxată îți va mări întotdeauna șansele de reușită pentru o întâlnire cu cineva care s-a săturat de telefoane și dorește să iasă cu o persoană în carne și oase. Nu trebuie să îți placă tot ce îi place bărbatului sau să te prefaci că ești femeia ideală. Trebuie să încerci doar să te relaxezi, să păstrezi o minte deschisă și să acționezi ca și cum ai vorbi cu un prieten apropiat.

4. Încearcă să eviți subiecte de conversație serioase sau controversate

Se spune că nu ar trebui să vorbești niciodată despre „foști”, religie sau politică, la o primă întâlnire. Totuși, un sondaj recent a dezvăluit că 80% dintre persoanele singure consideră că orice subiect reprezintă ceva inofensiv la prima întâlnire. Nu vei strica seara dacă menționezi, în trecere, despre un „fost” sau dacă pui o întrebare despre opiniile politice ale partenerului tău de întâlnire. La urma urmei, dacă problema este importantă pentru tine, ar trebui să te asiguri că sunteți pe aceeași lungime de undă.

Ce poate strica întâlnirea este să vorbești prea mult despre un subiect sensibil. A intra în discuții dificile despre probleme familiale sau credințe religioase îl poate face pe bărbat să se simtă stânjenit, pentru că este ceva prea personal pentru a fi împărtășit de la început cu un străin. Conversațiile la prima întâlnire ar trebui să se desfășoare pe subiecte pozitive.

5. Adresează-i întrebări despre el

Majoritatea bărbaților consideră că fetelor le place să vorbească despre ele mai mult decât orice altceva. Așa că, dacă îl vei întreba despre viața lui, indiferent dacă este vorba despre echipa preferată de fotbal sau despre ambițiile sale de carieră, va fi profund mișcat. Este o ușurare și o încântare când o fată îi adresează întrebări tocmai despre el.

6. Oferă-te să plătești pentru tine la întâlnire

Nu îți pot spune cât de mare este încântarea atunci când o femeie se oferă să își plătească partea ei. Acum, indiferent dacă bărbatul alege să fie cavaler și să respingă oferta sau alege să o accepte, ideea ta, ca gest, este cea mai importantă. Faptul că te oferi să plătești pentru tine arată ceva cu adevărat puternic – faptul că tu crezi că sunteți egali. Acest lucru este impresionant pentru bărbați. Nimănui nu îi place să vadă la celălalt că gândește faptul că i s-ar cuveni un lucru, doar pentru că este femeie. Acesta poate fi un obstacol imens. Așa că asigură-te că te oferi să plătești pentru tine. Arăți faptul că tu consideri ca sunteți egali, iar el are libertatea de a respinge oferta ta, dacă își dorește acest lucru.

 

Articole similare