Sport

Cum i-a cucerit Adrian Mihalcea pe jucătorii Gloriei

Fostul dinamovist Adrian Mihalcea a fost alesul Gloriei pentru a-l înlocui pe Cristi Pustai pe banca echipei din Crâng, iar în acest interval echipa buzoiană a susţinut patru meciuri în campionat şi unul în Cupa României. Bilanţul, modest, doar cinci puncte în campionat şi eşec în Cupă.

Cu toate acestea, jucătorii nu şi-au pierdut încrederea în noul lor antrenor, din contră, au descoperit în el un foarte bun tehnician.  „Din punct de vedere fizic eu spun că suntem OK. Suntem foarte bine, suntem pregătiţi de la meci la meci. Avem un lot foarte numeros şi valoros”, a spus atacantul Alexandru Boiciuc, care a vorbit, luni, înaintea meciului de ieri de la Galaţi despre modul în care se înţelege cu noul antrenor al echipei, Adrian Mihalcea: „E un antrenor cu o experienţă fotbalistică foarte mare, a jucat în Europa şi eu, ca atacant, mă bucur că avem un astfel de antrenor de la care am ce învăţa. Chiar am discutat cu el referitor la acest aspect, ce pot să îmbunătăţesc şi chiar sper că în următoatea perioadă să avem mai mult timp, să pregătim unele jocuri şi să pregătesc calităţile mele, să le dezvolt. În principiu, lui îi place stilul meu de joc şi face echipa în funcţie şi de calităţile mele şi mi-a spus să fac ceea ce ştiu eu cel mai bine, să fiu mereu în cadrul porţii şi să îmi fac datoria să marchez goluri”.

Şi stoperul Daniel Vîrtej a vorbit despre antrenor. I-a făcut o caracterizare „principalului”, pe care l-a catalogat ca fiind deschis, serios şi care vrea aceleaşi lucruri şi de la jucători. „E un antrenor foarte ok, vorbeşte cu noi, e foarte deschis. E foarte serios, asta ne cere şi nouă, seriozitate, agresivitate, ce se practică la Liga a 2-a. Din punctul meu de vedere, e foarte OK, e un om foarte serios, vreau să punem accent pe chestia asta.  Este un job fotbalul, venim în fiecare zi două ore la antrenament, trebuie să o facem de plăcere, pentru că aici uiţi de toate problemele, de tot, din plăcere trebuie să o faci”, a mai spus fundaşul, component, ca junior, al vechii Gloriei.

Altfel, partida de la Galaţi a fost prima dintr-o serie de foc, cu patru jocuri programate în decurs de două săptămâni. Gloria va juca apoi duminică, de la ora 11.00, acasă cu Viitorul Tg. Jiu, în etapa a 13-a, pe 9 noiembrie, de la ora 14.00, acasă cu UTA, în etapa a 2-a din grupele Cupei României, iar cu Unirea Dej, în etapa a 14-a, în deplasare, pe 12 noiembrie, de la ora 11.00.

 

Un comentariu

  1. Sa mearga la meciurile Gloriei doar conducerea clubului care nu permite spectatorilor sa iasa din stadion la pauza !
    Dupa pauza nu mai ai acces pe stadion sub nici o forma : nici cu bilet , nici fara !
    Nu stiu cu ce au gandit cand au luat asemenea decizii !

Articole similare