luni, 01 martie 2021

Cum a simplificat Electrica Furnizare încheierea contractelor în piața concurențială

Pentru a veni în întâmpinarea clienților săi persoane fizice care doresc să încheie un contract în piața concurențială, Electrica Furnizare a simplificat procesul de contractare și solicită un singur document oficial în original: actul de identitate. Condiția pentru încheierea noului contract de furnizare a energiei electrice, în baza cărții de identitate și a unei cereri semnate, este ca toate celelalte documente oficiale depuse de client în momentul încheierii contractului în derulare să fie în continuare valabile, anunță compania.

„Modalitatea simplificată de încheiere a unui contract pentru clienții Electrica Furnizare este valabilă atât în Centrele de Relații cu Clienții, cât și online, pe site-ul www.electricafurnizare.ro, unde primul pas în procesul de contractare este bifarea uneia dintre opțiunile <Sunt client nou> sau <Sunt client existent>, continuarea procesului reflectând, la nivel de documente solicitate, particularitățile specifice celor două categorii de clienți. Detalii aici: https://www.electricafurnizare.ro/contract-online/?prod=ee, se arată într-un comunicat de presă al Electrica furnizare.

Conform aceleiași surse, dacă în cazul clienților persoane fizice ai Electrica Furnizare procesul de contractare în piața concurențială implică doar un act oficial, și în cazul unui client nou procesul este simplificat, acesta urmând să prezinte, pe lângă cartea de identitate, doar un act de proprietate sau declarație pe proprie răspundere, situație aplicabilă în cazul existenței deja a unui loc de consum la adresa respectivă.

„Ca urmare a strategiei orientate către client a Grupului Electrica, Electrica Furnizare este preocupată în mod constant de optimizarea relației cu clienții din portofoliul său, investind în soluții de creștere a satisfacției acestora, atât prin simplificarea accesului la produsele și serviciile oferite, cât și prin punerea la dispoziția acestora a modalităților digitale de contractare și contact, îmbunătățite constant”, se mai arată în comunicatul de presă al Electrica Furnizare.

1 COMENTARIU

  1. Piața concurențială este ca și statul de drept. O lozincă fără sens. Cel ce a găsit rezolvare la harneala asta este Orbán, ăla din Ungaria! A înființat în 2015, de la zero, o companie națională de utilități publice (curent electric, gaze naturale – https://www.mvmnext.hu/), pe principiul non-profitului, care este în concurență cu aceleași căpușe străine existente și pe piața din România. Cetățenii unguri nu sunt proști și optează pentru compania națională. Pe măsură ce rețelele de distribuție ale companiei naționale ajung să acopere întreg teritoriul atunci căpușele străine sunt eliminate natural de pe piață sau în cel mai nefericit caz devin insignifiante.
    Partea proastă este că după ce compania națională ungară de utilități va deservi întreg teritoriul Ungariei nimic n-o oprește să-și extindă rețelele și în Transilvania. Și astfel, natural, Transilvania va depinde de Budapesta.

    RĂSPUNDE

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!