Actualitate

Crucea Roșie Filiala Buzău are un nou președinte

Crucea Roșie Filiala Buzău are un nou președinte. Este vorba despre preot prof. dr. Mihail Milea, care va fi președinte interimar până la organizarea de noi alegeri. Acesta o înlocuiește pe av. Roxana Mihaela Constantinescu, care și-a prezentat demisia din motive personale.

Preot prof. dr. Mihail Milea  a ocupat până acum poziția de vicepreședinte al Crucii Roșii Buzău, alături de fostul secretar al Consiliului Județean Dumitra Drăghici, de Costel Barbu, colonel în rezervă de la ISU Buzău, de Claudia Ștefan, reprezentant al Direcției de Sănătate Publică, de medicul de familie Alin Clincescu și de medicul specialist epidemiolog de la Spitalul Săpoca Valentin Barbulis.

Preotul Mihail Milea constituie, în cadrul acestei organizații umanitare, un exemplu pentru activitatea de pionierat pe care a desfășurat-o în județul Buzău în ceea ce privește înființarea și dezvoltarea așezămintelor pentru bătrâni. Pr. prof dr. Mihail Milea, președinte al Fundației Sf. Sava de la Buzău, este implicat în activitatea umanitară a Crucii Roșii Buzău și a sprijinit, începând cu anul 2006, demersurile directorului Crucii Roșii Buzău, Floarea Bîrzu, pentru ajutorarea buzoienilor aflați în dificultate.

Un comentariu

  1. La ștrandurile din Monteoru se face excepție la purtarea măștii? Sunt oameni mai deși ca în piața din Buzău.

Articole similare