Actualitate

FOTO/VIDEO Zi cu emoții pentru aproape 200 de absolvenți ai Școlii de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”

Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” a organizat vineri dimineață, la sediul instituției, într-un cadru restrâns, festivitatea de absolvire și acordare a gradului de maistru militar clasa a V-a și de sergent pentru absolvenții promoției 2020, denumită onorific ,,General Ioan Emanoil Florescu”.

În cadrul ceremoniei, au fost avansați la gradul de maistru militar clasa a V-a  84 de absolvenți (76 băieți și 8 fete), iar la gradul de sergent 115 absolvenți (87 de băieți și 28 de fete). Aceștia vor fi repartizați în unități ale Forțelor Aeriene și Forțelor Terestre din Armata României.

În cadrul festivității s-au acordat mai multe distincții militare. Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” a primit Emblema de Onoare a Comandamentului Forțelor Întrunite, iar șeful promoției 2020 ,,General Ioan Emanoil Florescu”, maistrul militar clasa a V-a Neagu Ștefan, a primit premiul Fundației „General Ștefan Gușă” pentru șefii de promoție din instituțiile militare de învățământ.

La festivitate au participat din partea Statului Major al Forțelor Aeriene, generalul de flotilă aeriană Iulian Pațilea și locotenent colonelul Radu Fuioagă, din partea Statului Major al Apărării, colonelul Daniel Bănică și din cadrul Comandamentului Forțelor Întrunite, comandorul Gelu Zamfir.

Festivitatea s-a desfăşurat în condiţii speciale, adaptate la condiţiile de pandemie, cu respectarea tuturor restricţiilor pe plan naţional astfel încât să se limiteze răspândirea infecţiei cu SARS COV-2.

FESTIVITATE DE ABSOLVIRE A PROMOȚIEI 2020 ,,GENERAL IOAN EMANOIL FLORESCU”

Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” a organizat vineri, 31.07.2020, ora 9:00, la sediul instituției, într-un cadru restrâns, festivitatea de absolvire și acordare a gradului de maistru militar clasa a V-a și de sergent pentru absolvenții promoției 2020, denumită onorific ,,General Ioan Emanoil Florescu”. În cadrul ceremoniei, au fost avansați la gradul de maistru militar clasa a V-a 84 de absolvenți (76 băieți și 8 fete), iar la gradul de sergent 115 absolvenți (87 de băieți și 28 de fete). Aceștia vor fi repartizați în unități ale Forțelor Aeriene și Forțelor Terestre din Armata României.În cadrul festivității s-au acordat mai multe distincții militare. Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” a primit Emblema de Onoare a Comandamentului Forțelor Întrunite. Șeful promoției 2020 ,,General Ioan Emanoil Florescu”, maistrul militar clasa a V-a Neagu Ștefan, a primit premiul Fundației „General Ștefan Gușă” pentru șefii de promoție din instituțiile militare de învățământ. La festivitate au participat din partea Statului Major al Forțelor Aeriene, generalul de flotilă aeriană Iulian Pațilea și locotenent colonelul Radu Fuioagă, din partea Statului Major al Apărării, colonelul Daniel Bănică și din cadrul Comandamentului Forțelor Întrunite, comandorul Gelu Zamfir.Festivitatea s-a desfăşurat în condiţii speciale, adaptate la condiţiile de pandemie, cu respectarea tuturor restricţiilor pe plan naţional astfel încât să se limiteze răspândirea infecţiei cu SARS COV-2.

Publicată de Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene pe Vineri, 31 iulie 2020

Articole similare

error: Continut protejat!!