Actualitate

Pentru că nu mai este loc în spitalul Covid, 88 de persoane infectate, în izolare la domiciliu

Astăzi, 88 de pacienti confirmați pozitiv, asimptomatici sau cu simptomatologie ușoară, se află în izolare la domiciliu, transmite Direcția de Sănătate Publică Buzău, care precizează faptul că la acest moment, în județul Buzău, toate paturile destinate internării acestei categorii de pacienți sunt ocupate.

Situația epidemiologică la nivelul județului Buzău transmisă de Direcția de Sănătate Publică astăzi se prezintă astfel: „număr persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei: 1306; număr persoane vindecate Covid-19 de la începutul pandemiei: 698; numărul total de decese Covid-19 de la începutul pandemiei: 36; număr persoane în carantină la domiciliu: 180; număr persoane aflate în izolare la domiciliu: 216”.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  județul Buzău au mai fost confirmate 21 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul Coronavirus (5 pacienți au fost testați și diagnosticați la laboratoare private ). Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 19 ani și 87 de ani.

Un comentariu

  1. De „bine” ce sunt monitorizati si băgați, daca sunt găsiți în neregulă, la zadarnicirea combaterii bolilor s-a umplut Buzaul de Covid intr-o singura luna. Halal DSP si politie. Primare, implica-te! Nu lasa numai pe guvernanti. Ați pus „cișmelele” alea din strada ca sa se poata spăla lumea pe mâini. Ați verificat sa vedeti cat de mizere sunt, cum NU sunt alimentate cu săpun si cu apa si asta chiar de dimineata, ce sa mai zici spre prânz sau după amiază? Sunt doar de design si ca sa zica primăria ca a facut ceva.

Articole similare

error: Continut protejat!!