Administrație

Creatorul brandului ,,Buzău, oraș deschis”, cetățean de onoare al municipiului

Ieșeanul Adrian Miro­nescu, creatorul brandului ,,Buzău, oraș deschis”, va deveni cetățean de onoare al municipiului, după ce un proiect de hotărâre în acest sens va fi aprobat de Consiliul Local care se va întruni, luni în ultima ședință ordinară din acest an.

Adrian Mironescu are 38 de ani, este designer de brand cu multe recunoașteri internaționale, proaspăt câștigător, cu proiectul de branding de oraș pentru Buzău, al aurului la ,,Transform Awards”, premiu care recompensează și celebrează excelența în dezvoltarea și transformarea brandurilor. ,,Are un background în informatică, este curios și de­dicat creării de concepte remarcabile. Caută mereu să aibă o viziune de ansamblu, pune mare accent pe interdisciplinaritate și se ocupă de întreg procesul de bran­ding – de la analiză la strategie, de la identitatea verbală la cea vizuală, de la implementare la managementul brandului. Se implică în comunitate și dorește să ajute la crearea și dezvoltarea unor branduri românești puternice”, se arată în expunerea de motive la proiectul de hotărâre.

,,Rolul unui brand de loc este de a ghida cum orașul inspiră, acționează, animă și livrează experiențe noi pentru locuitorii săi, investitori și vizitatori. Nu este vorba despre cum este văzut orașul acum, ci despre cum vrem să fie văzut mâine! Cheia transformării este implicarea fiecăruia dintre noi. Este nevoie de un oraș întreg să crești un astfel de brand. E ceea ce se și întâmplă la Buzău. Este un premiu pentru toți buzoienii și vă mulțumesc pentru echipa pe care o facem împreună”, spunea Adrian Mironescu după câștigarea trofelui ,,Transform Awards”.

Articole similare