Sport

Corvinul și Gloria deschid play-off-ul

Meciul e în nocturnă, joi, de la 19.00

O singură zi a mai rămas până la primul meci de play-off, un miniturneu de zece etape care va decide, în primă instanță, cele două echipe promovate în Superligă.

Gloria și Corvinul deschid balul, o întâlnire programată joi, de la ora 19.00. Cele două echipe s-au întâlnit recent, la Buzău, într-un meci disputat pe 1 martie. Gazdele au decis atunci repede soarta partidei, marcând de două ori în primele cincisprezece minute ale partidei.

Chiar înainte de play-off, Gloria a efectuat un cantonament la Curtea de Argeș, încheiat cu un amical împotriva celor de la FCSB. Meciul s-a jucat în Berceni și s-a încheiat la egalitate, 1 la 1. Este aproape sigur însă, partida de joi va fi mult mai dificilă pentru elevii lui Andrei Prepeliță, întrucât hunedorenii joacă excelent pe teren propriu. În campionat, au pierdut o singură dată acasă, undeva în octombrie, contra celor de la Mioveni. Gazdele vor mai avea un atu important, publicul, un al doisprezecelea jucător prezent mai mereu în număr mare pe Stadionul Michael Klein. În minireturul de primăvară, Corvinul a înregistrat două înfrângeri, cu Gloria și Slobozia, și două victorii, cu FC Argeș și CSM Slatina.

Andrei Prepeliță se confruntă cu câteva probleme mari la nivel de lot, întrucât unii dintre jucătorii „under” nu se alăturaseră încă echipei până marți seară. Cei de la Gloria încearcă să improvizeze în ultimul moment, pentru a le înlesni tinerilor de la echipele naționale revenirea în lot. Astfel, cei mai mulți dintre tinerii Buzăului vor face joncțiunea tocmai la Hunedoara, urmând a veni pe rute diferite față de grosul lotului. Din fericire, în afară de Angelov, jucătorii Gloriei au fost feriți de accidentări grave, astfel că Prepeliță va putea alinia un unsprezece competitiv.

Ca o curiozitate, dintre cele șase echipe, doar Gloria a evoluat în play-off și sezonul trecut. Șelimbăr, Unirea Slobozia și Csikszereda jucau play-out-ul ediția trecută, în timp ce Mioveni activa în Superligă. Corvinul, adversara de joi, se afla în Liga a III-a.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker