luni, 10 august 2020

Concurenţă mare pentru posturile de asistent de la Spitalul Judeţean

Dacă posturile scoase la concurs de Spitalul Judeţean pentru cadrele medicale cu studii superioare nu îşi găsesc întotdeauna candidaţi-, motiv pentru care în ultima vreme au fost organizate numeroase concursuri-, posturile de asistent medical scoase la concurs de condu­cerea unităţii medicale se dovedesc a fi la mare căutare. Cea mai mare bătălie se dă  pentru posturile de asistent  pentru Unitatea de Primiri Urgenţe. Pentru unul dintre cele nouă posturi de asistent medical şi asistent medical debutant „se luptă” 45 de concurenţi. În total, 83 de buzoieni s-au înscris în competiţie pentru cele 15 posturi puse la bătaie de Spitalul Judeţean Buzău.

Startul concursului la Spitalul Judeţean Buzău a fost dat în data de 12 noiembrie.

„Pentru cele cinci posturi vacante de asistent me­dical la Unitatea de Primiri Urgenţe şi-au depus dosarele de concurs 14 candidaţi. Pentru cele patru posturi vacante de asistent medical debutant la Unitatea de Primiri Urgenţe şi-au depus dosarele de înscriere 35 de candidaţi, iar pentru un post vacant de asistent me­dical la cabinetul de Pediatrie Ambulator şi-au depus dosarele de concurs şase candidaţi. Pentru pentru postul vacant de asistent medical  la Sceţia Oncologie  şi-au depus dosarele de concurs nouă candidaţi. De asemenea, pentru un post vacant de asistent social  la Unitatea de Primiri Urgenţe  şi-au depus dosarele de concurs doi  candidaţi, iar pentru cele două posturi vacante  la Serviciul achiziţii  şi-au depus dosarele de concurs  pentru postul de referent de specialitate debutant nouă candidaţi , pentru postul de referent de specialitate gradul III la serviciul achiziţii patru candidaţi şi-au depus dosarele de concurs.

Pentru postul de asistent social la Unitatea de Primiri Urgenţe  doi candidaţi şi-au depus dosarele de concurs, iar pentru postul  la Compartimentul pentru Protecţia Datelor  doi candidaţi şi-au depus dosarele de concurs”, transmite Adriana Bunilă, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău.

loading...
error: Content is protected !!