sâmbătă, 24 octombrie 2020

Comunicat PRO România: Constantin Ionescu demască un nou tun de 7 milioane euro din bani publici

Consilierul PRO România și candidat al partidului nostru pentru funcția de primar la alegerile din septembrie demască o nouă șmecherie făcută de adminitrația PSD, care a cheltuit fără noimă zeci de milioane de euro din bani publici pentru tot felul de chermeze sau fântâni arteziene, în timp ce prioritățile buzoienilor erau cu totul altele. Cunoscut pentru pozițiile tranșante în cadrul Consiliului Municipal, când s-a opus mereu la cheltuirea nejustificată a unor sume care ar fi putut fi utilizate în folosul comunității, de această dată Constantin Ionescu acuză condu­­cerea primăriei de risipirea a nu mai puțin de 7 milioane de euro.

Iată ce scrie acesta despre subiectul în cauză pe contul său personal de Facebook: „7 mili­oane de euro, bani risipiți pe hornul centralei Punctului Termic nr. 4, care se închide! Sunt ultimele săptămâni de funcționare, după un an de zile în care s-au investit aproximativ 7 milioane de euro pentru un sistem centra­lizat, separat de sistemul vechi. Am atras atenția încă de pe atunci că nu se poate finanța un sistem centralizat (și nu cu puțini bani), în paralel cu finanțarea achiziționării de centrale termice la instituții publice. Nu poate exista nicio explicație logică pentru cheltuirea a 7 milioane de euro pentru un sistem centralizat extrem de lăudat de domnul primar, sistem ce a adus prejudicii de zgomot, de funcționalitate, de poluare, de aspect, de apă caldă și căldură. Acum, acest sistem este pur și simplu pus la pământ! Să faci împrumuturi, să acorzi ajutoare, să propui facilități, să obligi cetățenii să-și monteze centrale de apartament, iar acum 7 milioane de euro din banii publici au fost pur și simplu aruncați pe coșul centralei. Din punctul meu de vedere, responsabilitatea unui primar constă în primul rând în a fi corect și sincer cu cei pe care îi reprezintă, respectiv cu cetățenii care l-au trimis în funcție doar cu votul dumnealor. Politica trebuie să fie pentru oameni și nu pentru partide!”

PRO România ține cu Ro­mânia! PRO România este ală­turi de români!

 

Text asumat de PRO Ro­mânia – Organizația Jude­țeană Buzău

1 COMENTARIU

  1. Vesnicul consilier pro toate partidele prin care a trecut nu a inteles si nu intelege ca in afara de faptul ca a profitat si are loc caldut la firma de stat nu va castiga primaria vreodata…cine il baga in seama? a fost la toate partidele…. tabieturile lui sunt aceleasi… este depasit…obosit….fara viitor…..aceleasi vrajelei de tip iliescian……stai linistit la locul de munca si pregateste te de pensie… si asa esti platit degeaba….bafta !

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!