luni, 30 noiembrie 2020

VIDEO/Buzoianca Aura Gheorghe, de la karaoke, în platourile celor mai importante emisiuni de divertisment

A contat vocea, frumusețea și prezența scenică, iar ambiția de a se afirma i-a scos în cale direct managerul și producă­torul potrivit. Este vorba despre buzoianca Aurora Gheorghe, cea care face duet cu Ralflo, noul membru al trupei „Alb Negru”, în piesa „Fier­binte”.

Aura are 26 de ani și a absolvit Colegiul Pedagogic din Buzău, după care și-a continuat studiile la Facultatea de Sociologie din București. Invitați la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, cei doi și-au prezentat piesa care se bucură și de un videoclip filmat la malul mării. Cu această ocazie, buzoianca a povestit că întâlnirea cu Ralflo a fost o întâmplare.

„Așa m-a descoperit Ralflo”

„Am cântat la un karaoke în centrul Bucureștiului și așa m-a descoperit Ralflo. I-a plăcut atitudinea mea, felul meu de a fi și am ajuns să colaborăm deja la prima piesă”, a declarat Aura, care în ultimele zile face turul emisiunilor tv de divertisment de la televiziunile centrale, promovându-și piesa alături de Ralflo.

La rândul său, Ralflo a spus că obișnuiește să meargă la sălile de karaoke pentru a descoperi voci noi și interesante. „Îmi place să ascult oamenii și vocea lor, eram acolo unde cânta ea, mi-a plăcut atitudinea ei care prinde sticlă, aspectul fizic al ei, cum sună vocea“, a spus și Ralflo.

De curând artistul a lansat melodii și cu Melina și cu trupa “Alb-Negru”, iar acum alături de Aura țintește succesul acestei veri. Textul piesei „Fierbinte” este scris de Aura și Kamara, iar videoclipul este regizat de Kamara.

Ralflo (44 de ani)  este un artist foarte cunoscut în România, mai ales pentru colaborarea cu trupa „Alb-Negru”, din care de curând face parte, iar melodiile lui sunt ascultate zi de zi la radio. Ralflo s-a născut în regiunea Alsacia din Franța, mama lui este italiancă, dar artistul și-a început carieră în muzică în Elveția, unde a locuit timp de 14 ani. Ralflo, pe numele real Rafael Verlaine, a locuit un an și în America, unde a lucrat alături de producători renumiți precum Philippe Saisse, care a compus muzică pentru Tina Turner și David Bowie.

În România a venit după ce l-a cunoscut pe Keo în Geneva, iar după ce a ajuns pe meleagurile noastre, a avut sentimentul că se „simte că acasă” și nu a mai plecat.  „Din prima clipă m-am simțit bine”, a mărturisit artistul.

Prima piesă produsă de Ralflo pentru Keo a fost „Give me your love”, care este, de asemenea, și un featuring între cei doi. Au mai urmat piesa „Liber”, cântată tot de Keo, dar a produs și single-uri pentru alți artiști de top, precum: Cătălin Josan („Don’t Wanna Miss You”), Proconsul („Spar­gem ghea­ța”), Vama („Sarz­kozy vs Gipsy”) și multe altele. Succesul pentru Ralflo a început în momentul în care piesa „Mi-e sete de tine” (Alb Negru feat. Ralflo & Rareș) a ajuns în topurile muzicale românești, câști­gând premiile pentru „Best Song” și „Best Pop” la Media Music Awards în 2013.

loading...
error: Content is protected !!