miercuri, 23 septembrie 2020

Comunicat: PRO România Buzău susține inițiativa lui Mihai Tudose „Alt Guvern după Europarlamentare”

Pro România va începe, săptămâna viitoare la nivel național, discuțiile cu partidele de opoziție pentru inițierea, după alegerile europarlamentare, a unei moțiuni de cenzură pentru a schimba Executivul și pentru a forma un guvern de uniune națională, a anunțat, duminică, vicepreședintele Pro România Mihai Tudose. „Un grup de lucru al partidului, format din foști miniștri, a lucrat la o schiță de program de guvernare, pentru că imediat după alegerile europarlamentare, dată fiind o nouă configurație politică, să începem demersurile pentru a schimba acest Guvern, care duce România efectiv în gard. Este incredibil ce se întâmplă, cu promisiuni pentru oameni dezamăgiți, se dădeau credite de 200 de mii de euro, dar în prima fază se dădeau la zece mii de oameni, sumele sunt absolut astronomice”, a afirmat fostul prim-ministru Mihai Tudose într-o conferință de presă.

El a apreciat că PSD și ALDE nu mai au legitimitate să fie la guvernare. „De săptămâna viitoare vom începem discuțiile cu restul opoziției, ca, după alegerile europarlamentare, când este clar că nu mai există legi­timitate pentru actuala Pu­tere, să schimbăm acest Guvern catastrofal (…) Este clar că PSD plus ALDE o să aibă un scor în jur de 20 de 30 la sută. Cu acest scor este clar că nu vor avea legitimitatea să conducă țara, deci după 27 mai facem toate demersurile să inițiem o moțiune de cenzură să-i dăm jos, și PRO România – să vedem, într-o formulă de guvern de uniune națională – să intre la guvernare”, a mai spus Tudose. Întrebat dacă în acest guvern ar putea intra și UDMR, Tudose a precizat că în toate luările de poziție UDMR a arătat că nu este interesată să intre la guvernare.

„PRO România Buzău, și prin prisma faptului că fostul prim-ministru al României și candidat la alegerile europarlamentare de luna vii­toare a fost asumat ca susținere de organizația județeană, se alătură acestei inițiative firești și speră ca, odată ajunsă la guvernare, formațiunea condusă de Victor Ponta să ofere soluțiile de care țara are nevoie și să spere că nu e prea târziu după jaful lăsat în urmă de PSD alături de <prietenii> lor din ALDE”, se arată într-un comunicat de presă al organizației județene a PRO România.

2 COMENTARII

  1. Ca sa poata schimba ceva, trebuie sa o ia de unde au inceput PSD-ul sa faca plocoane, adica trebuie sa taie de unde au dat ceilalti. Ptr. ca nu au incotro, directia luata de PSD ne duce in haos. Dar alegatorii nu stiu asta si daca cumva le umbli la buzunar, „ti-ai dat foc”. Ptr. a acoperi imprumuturile ptr. a face rost de bani si a face autostrazi, spitale si scoli, ptr. dezvoltare, trebuie sa iei de undeva si nu ai de unde decat din buzunarul crestinului. Si o s-o duca noul guver , ca si tehnocratul Ciolos, pana la alegeri si iar o sa fie PSD-ul la putere, ptr. ca iar va avea majoritate, ptr. ca „asa-i romanul…”

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!