sâmbătă, 15 august 2020

Comunicat: PRO România Buzău donează măști tuturor elevilor care revin la școală

Suntem siguri, la cum evoluază lucrurile, că viitorul acestei țări sunt tinerii, iar generațiile actuale de politicieni vor trebui să facă pasul firesc în spate pentru a-i lăsa pe aceștia să-și ocupe locurile pe care le merită în istoria României. Și, fideli acestei devize, Organizația Buzău a PRO România s-a pregătit deja pentru a veni în sprijinul celor care, de la 1 iunie, încep din nou șco­lile, adică elevii de clasa a opta și cei din anul terminal de liceu, care vor intra și în febra examenelor.

În acest sens, am achiziționat deja materiale de protecție, în special măști, care vor fi donate tuturor elevilor din aceste categorii, 1.300 pentru cei de clasa a opta, și 2.500 pentru cei din clasa a doisprezecea, de la toate școlile și liceele din municipiu. Cum demersul nostru este unul fără niciun fel de conotație, sperăm să nu întâmpinăm nici un fel de opoziție din partea conducerii unităților de învățământ.

De asemenea, sperăm ca gestul nostru să nu fie politizat, ci urmat și de celelalte două partide mari, PSD și PNL, cu posibilități infinit mai mari din punct de vedere material, astfel încât reluarea procesului de învățământ să se desfășoare fără incidente din acest punct de vedere.

Pentru că, așa cum susține prim-vicepreședintele Viorel Dobre,  suntem siguri că în Buzău încă exi­stă destule familii cu posibilități reduse, care nu vor putea achiziționa pentru copii merituoși care se pregătesc pentru examene importante materialele de protecție necesare.

Menționăm că mare parte din aceste materiale au fost achiziționate cu aportul personal al consilierului Constantin Ionescu. De fiecare dată aproape de buzoieni, în toate demersurile sale, atât ca om cât și ca ales local, el și-a donat indemnizația pe trei luni, restul sumei pentru cele 3.800 de măști fiind suportat din fondurile partidului.

Text asumat de PRO România – Organizația Județeană Buzău

2 COMENTARII

  1. da inspectoratul masti voi da-ti in loc de galeti,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!