duminică, 25 octombrie 2020

Comunicat: PNL-iștii îl urmează pe Constantin Ionescu la PRO România

Organizația municipală a PRO România Buzău a demarat în forță activitatea în plan local și pregătește strategia pentru alegerile locale din septembrie. Unde vizăm atât fotoliul de primar al municipiului, funcție pentru care Constantin Ionescu este supracalificat, dar și desemnarea celor mai buni reprezentanți în Consiliul Local Municipal. La ședința de marți seară, organizată cu respectarea tuturor normelor de protecție împotriva COVID-19, am înre­gistrat și o premieră. Este o dovadă a seriozității de care a dat dovadă consilierul Constantin Ionescu de-a lungul timpului, seriozitate care i-a adus foarte multe voturi ca și candidat independent acum patru ani.

Marți seară deci, ne-am întărit rândurile cu peste 25 de noi membri importanți, toți foști președinți de organizații de cartier sau de secții de votare, care au ales PRO România pentru a-și face auzite vocile până acum folosite doar în campaniile electorale. Menționăm că cei 25 de noi membri, care au și semnat, de altfel, adeziunile în fața consilierului Constantin Ionescu și a prim-vicepreședintelui organizației județene Viorel Dobre, au simpatizat sau au făcut parte până nu demult din rândurile partidului aflat la guvernare, PNL. Partid des­pre care au fost cu toții de acord că în plan local nu a făcut nimic pentru oameni, în afara unor blaturi ordinare cu PSD, blaturi demontate public de Constantin Ionescu.

Text asumat de PRO România – Organizația Județeană Buzău

3 COMENTARII

  1. Extrem de amuzant. Ex peneliștii buzoieni afirmă că PNL-ul nu a făcut nimic pentru oameni. Păi, voi ce făceați pe acolo prin PNL? Ce mă poate convinge că în noul partid faceți mai mult decât în PNL? Are dreptate Marga, prostocrație pe pâine!

  2. las’ ca l-au adus pe stefu,s-au reunit securistii,numa’ unu si unu,la buzau va lua pnl multe voturi

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!