Comunicat: Cel mai performant consilier municipal al PNL a trecut la PRO România

Foarte cunoscut și respectat pentru luările sale avizate de poziție împotriva unor hotărâri pe care municipalitatea încerca să le adopte mai mult pe sub masă, un consecvent în a se opune acolo unde i se părea că se încalcă legea, consilierul municipal Ion Barbu a părăsit partidul pe listele căruia a fost ales pentru două mandate. Convingerile sale politice nu se mai încadrau în normele partidului a cărui singură activitate la Buzău a fost să facă un non combat PSD-ului și să nu deranjeze anumiți lideri care aveau alte concepții în ceea ce privește expresia „în folosul cetățeanului”. Prea vocal uneori, chiar și pentru colegii de partid, cărora le spunea în față adevăruri pe care aceștia nu le-ar fi vrut rostite, consilierul Ion Barbu a descoperit la PRO România o echipă de profesioniști, coordonată de președintele Felix Rache și de prim-vicepreședintele Viorel Dobre, oameni tineri și de valoare ale căror concepții politice sunt asemănătoare lui și de aceea ni s-a alăturat. De altfel, Viorel Dobre a avut un rol hotărâtor în alegerea făcută de consilierul Barbu, care a fost imediat cooptat în echipă și ale cărui cunoștințe vor fi de mare folos partidului. Îi mulțumim pentru alegerea făcută și suntem siguri că împreună vom putea convinge buzoienii că se poate și altfel, nu doar promițîndu-le în timpul campaniei anumite lucruri, ci chiar realizîndu-le după ce aceștia ne vor acorda votul de încredere.

Text asumat de PRO România Buzău

3 Comentarii

1. Aduna Ponta toate cirupurile de la fostul PDL. O sa vezi Ponta ce tradari o sa ai de la acesti voiajori.

2. Te pomeni ca pro romania scoate un scor peste pnl,la cum se -ntareste !,,Succesuri”