vineri, 10 iulie 2020

Comunicat PRO România Rm. Sărat: ,,Orice viaţă contează!”

În week-end, PRO România Rm. Sărat a conti­nuat campania noastră de ajutorare a semenilor, prin împărţirea de măşti în cele mai aglomerate zone ale municipiului. Acţiunea, la care au participat mai mulţi tineri din Organizaţie, coordonaţi de Ciprian Barbu, alături de Costel Dimitriu şi Antonel Mocanu,  a fost bine primită printre râmniceni, care nu au putut să nu observe că noi suntem singurii cărora le pasă, celelalte formaţiuni politice aşteptând probabil începutul campaniei electorale pentru a veni în mijlocul lor cu promisiuni şi minciuni fără acoperire.

Concomitent cu împărţirea de măşti, tinerii noştri au pus în practică şi un demers fără precedent, generat de decesul unui localnic, în condiţiile în care, la ordinul ministrului sănătăţii, spitalul de aici a fost transformat în spital suport pentru COVID. Iar taximetristului mort din cauza lipsei de reacţie nu i-a acordat nimeni niciun ajutor, fapt care a dus la această iniţiativă, strângerea de semnături pentru acţionarea în instanţă chiar a minstrului care a luat această decizie şi care, în viziunea noastră, este autorul moral al tristului eveniment.

Râmnicenii au fost de acord, în acest caz, că se putea evita decesul dacă la Rm. Sărat ar fi fost lăsat să acţioneze măcar un echipaj de urgenţă în cadrul spitalului municipal. Şi au semnat în număr foarte mare tabelele în baza cărora vom cere ­cer­cetarea penală a lui Nelu Tătaru şi a celorlalţi vinovaţi. În continuare, PRO România Rm. Sărat va fi mereu alături de oameni, iar astfel de acţiuni vor continua atâta vreme cât semenii noştri vor avea nevoie de ajutor şi de cineva pe care să se bazeze, pentru că noi suntem adepţii faptelor, nu a vorbelor meşteşugite pentru a atrage simpatie. Şi facem, ca de fiecare dată, apel la ceilalţi competitori politici să lase ­deo­parte alte interese, să acţioneze alături de toţi cei care vor să ajute indiferent de culoarea politică. Nu ca până acum, când toate demersurile noastre au fost tratate cu indiferenţă, deşi acest lucru aduce deservicii în primul rând cetăţenilor cărora foarte curând le vor cere votul.

Text asumat de PRO România – Organizaţia Jude­ţeană Buzău

loading...
error: Content is protected !!