Educație

Colegiul Economic Buzău, premiat de Academia de Studii Economice București

Conducerea Colegiului Economic Buzău a fost invitată la festivitatea de ­des­chidere a anului universitar 2019-2020 la Academia de Studii Economice (ASE) București pentru a i se oferi un premiu de excelență. Evenimentul a avut loc luni, 2 octombrie.

La festivitate au participat membri ai conducerii universității, facultăților, invitați din mediul de ­afa­ceri, parteneri instituționali, directori de colegii și licee, cadre didactice, studenți. Cu această ocazie au fost înmânate diplome de excelență și de merit studenților care au obținut cea mai mare medie la admiterea din acest an și directorilor de colegii și licee, în semn de apreciere pentru numărul mare de absolvenți care au devenit studenți la ASE.

„Colegiul Economic Buzău s-a aflat în topul liceelor românești apreciate și premiate de către Rectorul ASE, prof. univ. dr. Nicolae Istudor, în cadrul ceremoniei de deschidere.  Semn al recunoașterii gradului înalt de pregătire și creativitate de care se bucură elevii, diploma de excelență înmânată doamnei director Marioara Lungu, vine să confirme tradiția conform căreia majoritatea elevilor Colegiului Economic doresc să aprofundeze studiile în domeniul economic”, se arată în comunicatul Colegiului Economic Buzău.

ASE București este considerată cea mai importantă instituție de învă­țământ superior economic din țară și una dintre cele mai cunoscute universități economice din Sud-Estul Europei.

Articole similare