Actualitate

Ce trebuie sa faci ca sa obtii in regim de urgenta fisa pentru permis auto?

Persoanele care locuiesc in mediul urban sunt nevoite sa se adapteze la cerintele actuale si sa dea dovada de dinamism. Un autovehicul joaca un rol foarte important in societatea zilelor noastre, deoarece ne ofera libertate de miscare si confort, insa pentru a putea conduce o masina, trebuie sa avem un permis auto valabil care implica obtinerea multor documente, precum fisa medicala.

In trecut, era dificil sa dobandesti toate actele pentru permisul auto, deoarece trebuia sa astepti ore in sir la cozi si ghisee, insa acum exista o metoda simpla si la indemana oricui. Daca apelezi la o clinica autorizata, asa cum este Standard Med, poti obtine fisa pentru permis auto cu o singura deplasare. Vei efectua toate consultatiile necesare in aceeasi zi, iar la final vei primi fisa permis auto. Iata ce trebuie sa faci pentru a obtine acest document, in regim de urgenta:

 1. Acceseaza site-ul Fisamedicala.info si citeste toate informatiile despre fisa pentru permis auto. Astfel, vei afla ce documente trebuie sa ai asupra ta atunci cand te prezinti la clinica medicala, precum si detalii despre analizele medicale pe care va fi necesar sa le efectuezi.
 2. Stabileste o data pentru programare. Poti face acest lucru direct pe site, accesand sectiunea „Tarife si Programari”, sau prin intermediul telefonului, apeland la numarul 0722.435.435.
 3. Prezinta-te la clinica Standard Med in ziua in care ti-ai facut programarea, avand asupra ta actele necesare, si vei obtine fisa pentru permis auto in maximum o ora si jumatate de la completarea formularelor. In cazul in care acest interval orar este depasit, vei primi inapoi jumatate din pretul platit.

Iata ce documente sunt necesare pentru a obtine rapid o fisa pentru permis auto:

 • Buletin / Carte de identitate;
 • Fisa de scolarizare – atunci cand urmezi o scoala de soferi;
 • Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permisul auto la punctul B) in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;
 • In cazul persoanelor diagnosticate cu diabet este necesara si o scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si confirmarea ca solicitantul este apt pentru a conduce.

De asemenea, daca ai probleme de vedere, va trebui sa ai la tine si perechea de ochelari.

In ce situatii ai nevoie de fisa pentru permis auto?

Este important sa stii ca ai nevoie de fisa pentru permis auto, doar in cazul in care vrei sa obtii un carnet de conducere cu o valabilitate noua, adica doar pentru schimbarea unuia care este deja expirat sau pentru dobandirea unui permis nou.

Cand nu vei avea nevoie de fisa pentru permis auto?

Iata in ce cazuri nu este necesara fisa pentru permis auto:

 • cand permisul a fost pierdut;
 • in cazul in care titularul permisului si-a schimbat numele;
 • daca permisul a fost furat;
 • atunci cand permisul s-a deteriorat.

De asemenea, trebuie sa stii ca o fisa pentru permisul auto este valabila timp de 6 luni de la data eliberarii sale, pe tot teritoriul tarii, indiferent care este locul in care ai facut analizele medicale sau s-a eliberat certificatul.

Asadar, daca vrei sa te bucuri de servicii profesioniste si sa obtii fisa pentru permis auto cu o singura deplasare, intra pe www.fisamedicala.info si programeaza-te la clinica!

Articole similare