Actualitate

Sportivi buzoieni, în top 10 la Campionatul Național de Clase Valorice în Dans Sportiv

Rezultate deosebite pentru sportivii Vibe Dance Studio la Campionatul Național de Clase Valorice în Dans Sportiv, la care două perechi de dansatori legitimate la clubul buzoian au obținut rezultate foarte bune. Este vorba despre perechile formate din Eduard Rusu și Alessia Cristea, respectiv din Tudor Oprea și Daria Clopoțel, care au obținut locul 4 în finala Campionatului de Clasă D 10-11 ani, respectiv locul 10 în Semifinala Campionatului de Clasă Hobby, 6-9 ani.

Competiția, care a  avut loc la București în acest week-end, reunește la start cei mai buni sportivi din toată țara, numărul de perechi parti­cipante la fiecare categorie fiind unul însemnat, ceea ce face ca nivelul și gradul de dificultate al competiției să fie deosebit de ridicate. Meritul este, în primul rând, al sportivilor, pentru munca depusă pe tot parcursul vacanței de vară și nu numai. Pregătirea în, și pentru performanță în orice domeniu, trebuie să fie continuă și constantă, doar așa progresul este garantat.

“La rezultatele obținu­te și-au adus contribuția în mod deosebit și antrenorii sportivilor de performanță, Alin Ion și Alexandra Darie, dedicați întru totul sportivilor care practică dansul sportiv, fuziunea perfectă între artă și sport. Cu experiență proprie din viața de sportiv, cu entuziasmul tinereții și dra­goste față de copii, cei doi tineri împărtășesc aceeași pasiune cu elevii lor sportivi, aceea pentru acest sport minunat, iar cei care cred și urmează drumul deschis în pași de dans se remarcă în competițiile de profil din țară și nu numai. De apreciat este și meritul părinților care susțin din toate punctele de vedere pasiunea copiilor lor”, transmite profesor Mihaela Ion.

Vibe Dance Studio activează în comunitatea buzoiană de 18 ani și oferă cursuri de dans pentru toate nivelurile. Pe lângă pre­gătirea pentru performanță,  clubul se ocupă și de copii care merg la sală doar pentru a face mișcare. Astfel activitatea Clubului Sportiv Vibe Dance Studio Buzău este și o alegerea potrivită ca alternativă pentru petrecerea timpului liber al copiilor în mod activ, o metodă eficientă și plăcută pentru combaterea seden­tarismului.

Articole similare