Economic

Cocorico, finalist la World Food Innovation Awards 2023 din Londra

Producătorul de pui Cocorico și-a dus produsele din gamele Cocorici și CocoBaked pe cea mai mare scenă de food din această primăvară din Europa, unde sunt selectate drept finaliste în două categorii ale competiției 2023 World Food Innovation Awards din cadrul târgului IFE London, ce are loc în perioada 20-22 martie 2023.

Produsele din gama Cocorici candidează pentru locul 1 în categoria Best Meat/ poultry product (Cel mai bun produs din carne / carne de pasăre), iar Aripioarele CocoBaked au fost alese în lista finaliștilor din categoria Best Chilled/ frozen product (Cel mai bun produs refrigerat).

Avicola Buzău, grupul de ferme Cocorico, a fost înființată în anul 1982 și se află amplasată în zona de la poalele Munților Carpați ai României, ce face parte din fertila Câmpie Română. Atunci când a fost inițiat sistemul de producție Cocorico, fondatorul a observat o schimbare constantă la nivel de țară și oamenii au ajuns să fie separați de producția tradițională de alimente. Acest lucru a determinat necesitatea ca producătorii de alimente de încredere să poată combina cele mai bune tehnici agricole tradiționale cu cele mai bune tehnici de creștere a animalelor pentru industria alimentară. Peste ani, Cocorico a devenit una dintre cele mai respectate mărci, alese de milioane de oameni din România și restul Europei.

Premiile World Food Inovation sunt concepute pentru a recunoaște și recompensa excelența în dezvoltarea produselor și tehnologiilor inovatoare din domeniul alimentar și al băuturilor în întreaga lume. Anul acesta, un juriu internațional a fost reunit pentru a evalua
toate cererile.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker