duminică, 07 martie 2021

Ciolacu: Guvernul are zero credibilitate. Banii europeni, atât de necesari României, nu vor fi dați pe mâna acestor amatori

Guvernul Cîțu are zero credibilitate și că este greu de crezut că Executivul va putea convinge Comisia Europeană că este capabil să atragă cele 30 de miliarde de euro prin ­Pla­nul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), este de părere președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu. Liderul PSD spune că „banii europeni, atât de necesari României, nu vor fi dați pe mâna acestor amatori”.

„Atunci când măsluiesc fără jenă cele mai simple programe de ajutor pentru IMM-uri, ce pretenții poți avea de la acest Guvern că va putea convinge Comisia Europeană că este capabil să atragă cele 30 de ­mi­liarde de euro prin Planul Național de Redresare și Reziliență?! Zero credibi­litate! Banii europeni, atât de necesari României, nu vor fi dați pe mâna acestor amatori. Pentru că nu sunt în stare să facă un plan clar și coerent! Și pentru că au demonstrat deja că pe orice pun mâna fie distrug, fie fură! În timp ce în interiorul aceluiași Guvern, Cîțu de la PNL îi dă în cap lui Năsui de la USR cu bâta Corpului de Control, firmele românești vor continua să dea faliment pe bandă rulantă. Iar, pe sub masă, prietenii lor își vor lua în continuare apartamente pe banii tuturor românilor”, a scris Marcel Ciolacu vineri pe Facebook.

 

loading...
error: Content is protected !!