duminică, 07 martie 2021

„Popularii” buzoieni și-au prezentat proiectele din pandemie la Etno TV

• Mirela Ursache, Diana Ioniță, Dora Ungureanu, Kronos și alte voci buzoiene au demonstrat „artistic” cât le-a lipsit publicul

Miercurea trecută, buzoienii au condus scena, au cântat și au dansat cât i-au ținut picioarele pentru a le arăta fanilor că sunt pregătiți să reînceapă petrecerile în care să le cânte prietenilor de dragoste, de dor și de chef. Pe ritmuri populare, etno, lăutărești și ușoare, cele mai bune voci buzoiene și-au dat întâlnire la emisiunea „Ră­mășag pe folclor” și au prezentat proiectele pe care le-au realizat în timpul pandemiei, completând că le este dor de vremurile libere, în care agenda le era plină cu evenimente și lumea se distra fără restricții.

„Am cântat pentru prieteni, cu mult drag, alături de colegi și, totodată, artiști pe care îi admir și îi prețuiesc! V-am adus cântecul popular, etno și de petrecere mai aproape de sufletul dumneavoastră! Ne este dor de voi!”, a scris Diana Ioniță, una dintre interpretele de muzică populară din Buzău. Ea și-a prezentat și pro­iectele solo, dar și pe cele alături de soțul ei, Marian Ungureanu, și de Formația Junii.

La fel au făcut Mirela Ursache, Dora Ungureanu și trupa Kronos, care au muncit în studiou în perioada pandemiei, atât la piese, cât și la videoclipuri noi. La emisiune le-au mai fost alături Simona Dinescu, Denis Râmniceanu, Alina Darap, Aura Stoican, Vioraș Milan, Diana Ionescu și George Mihalache, Diana Ștefănescu, Briana Pătrașcu și Andrei Dinu, Georgiana Davidoiu și Ilona Necula.

Buzoienii au creat o petrecere adevarată, au avut parte de surprize, de pro­vocări, dar și de distracție, într-un show care a fost pe placul tuturor. Ală­turi de Georgel Nucă, ei i-au încântat pe cei de acasă cu cele mai cunoscute piese, au ajuns pe canapeaua amin­tirilor, au făcut dezvăluiri în premieră și s-au întrecut în piese și bună dispoziție, pentru a vă asigura că încă pot fi responsabili de petreceri autentice!

loading...
error: Content is protected !!