luni, 21 septembrie 2020

Ciolacu, despre liberali: Interlopi politici cu mentalitate mafiotă

Liderul interimar al Partidului Social Demo­crat, Marcel Ciolacu, îi acuză pe liberali că îi mituiesc pe primarii social-democrați, cărora le promit „bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL”, iar cine nu cedează este amenințat și șantajat. El afimă că va depune plângere penală la Direcția Națională Anticorupție împotriva reprezen­tanților Partidului Național Liberal.

„Toți duduienii galbeni din Guvern – la pușcărie!!! Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceți trafic de influență la masa Guvernului! Voi, hâzilor, toți cei care vă bateți joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpușa și a fura în continuare! Nu sunt bani de măști, nu sunt bani de alocații, nu sunt bani de pensii. Sunt bani doar pentru mită politică”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

El afirmă că PNL „cară primari la București sau le promite în țară tot felul de proiecte și bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL- partidul-stat”: „Cine nu cedează, este amenințat și șantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aceea încearcă să-i ia cu forța pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunitățile lor. Le spun tuturor primarilor PSD să reziste presiunilor. Uniți suntem puternici! Nu pot ei șantaja cât pot românii vota! Sfârșitul acestor hoți și mafioți este aproape. De ce tace Iohannis, fostul primar, când partidul lui comite fapte penale una după alta?”, a adăugat liderul interimar al PSD.

Marcel Ciolacu mai spune că va depune plângere penală la DNA împo­triva tuturor reprezentanților PNL din Guvern și din ­teritoriu care „au transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității”: „Solicit organelor de urmă­rire penală ca acest dosar să fie soluționat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni”, a conchis Ciolacu.

1 COMENTARIU

  1. Hotii sdtriga Hotii!
    Cine oare detine brevetul acestei operatii, practicata cu mult zel pana acum?
    Raspuns-psd

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!