vineri, 03 iulie 2020

Ciolacu, atac frontal la vicepremier: ,,E mai sănătos să nu te bagi ca Turca-n lemne”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a ironizat-o pe vicepremierul Raluca Turcan, în urma afirmaţiei acesteia referitoare la cazul Timişoara, precum că „omul se poate culca sănătos şi trezi mort”.

„Când ştii ce ai în ogradă, e mai sănătos să nu te bagi ca Turca-n lemne… pentru că rişti să te faci de râs. Dar aşa e viaţa: când te crezi superior şi râzi elevat din colţul gurii la arii, vine şefa ta de la partid şi <propaghează> cum te poţi culca sănătos şi să te trezeşti mort. Daună totală pentru toţi confe­renţiarii de la PNL! Ghi­nion!”, a scris preşedintele Camerei Depuraţilor, Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, miercuri, referitor la tragedia de la Timişoara, că „nu se poate ca în materie de siguranţă publică să nu existe controale ale instituţiilor ­sta­tului astfel încât omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte mort”.

Ministerul Sănătăţii monitorizează starea de sănătate a pacienţilor internaţi în spitalele din Timişoara, urmare a incidentului din blocul de locuinţe în care trei persoane, doi copii şi mama unuia dintre ei, şi-au pierdut viaţa şi alte 88 au fost intoxicate în urma unei operaţiuni de deratizare. Patronul firmei care a făcut deratizările în cele două blocuri de locuinţe evacuate în Timişoara a fost arestat pentru 30 de zile.

 

1 COMENTARIU

  1. Și mai râd de alții, ei cred că lumea nu îi cunoaște pe cei de la pd(n)l. La câte operații estetice are Țurcana, una la creier îi mai trebuie.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!