ActualitateCultură

Cine cântă în prima zi a Festivalului „Buzăul lui Marghiloman”

Pe 14 iulie, Ana Coman  vine pentru prima oară la Buzău, pe scena Festivalului „Buzăul lui Marghiloman”, pentru a împărtăși iubitorilor de frumos muzica ei neprețuită, este anunțul pe care îl fac organizatorii.

Ana Coman a început să cânte datorită rubricii radio, „Ana are cântec”, de la Radio Guerrilla, care a căpătat notorietate de-a lungul timpului. Prima piesă pe care a lansat-o a fost în 2018, „Real Life”, și a fost produsă de Alexei Țurcan.

Din momentul lansării celui de-al doilea single, „The Hunt”, i-a cooptat pe Dan Minel Stoica (Jurjak, NoruNegru, Tourette Roulette) și Daniel Olteanu (Jurjak / El Negro), închegând un proiect serios. Ulterior, în ecuație a apărut și Silviu Sanda (Stema) la bas. Au urmat mai multe lansări de single-uri și concerte la „Expirat”, „Control” și la festivalurile „Femei pe Mătăsari”, „Rocanotherworld”, „Electric”, „Castle”, „Focus in The Park”, „Summer Camp Brezoi” etc.

În martie 2020, Ana, alături de trupa ei, a lansat albumul de debut „9 Missed Calls”, o împletire melodramatică a zece momente distincte, aduse laolaltă de numitorul lor comun: căutarea fericirii.

De atunci, Ana a mai lansat trei single-uri:  „Cum ești”, „Ce mi-ai spus” și, cea mai recentă, „Pe jumătate”. Aceasta din urmă „cuprinde un amalgam de emoții. Fiecare greșeală repetată vine cu o consecință. Fiecare pretext transformă o seară obișnuită într-un <poate>. Fiecare parte pierdută din tine te lasă pe jumătate. Cealaltă jumătate îți aparține în continuare, dar nu mai e în corpul tău, ci lăsată în grija, sau mai degrabă neglijența altcuiva”, explică organizatorii.

Vița de vie va încheia prima zi

Vița de Vie s-a înființat în 1996 și a devenit rapid un nume de referință pentru rock-ul alternativ românesc. Mereu în căutare de adevăr artistic, de bun gust și de frumos, trupa ne promite un spectacol total pe 14 iulie, în grădina Vilei Albatros!

Accesul este gratuit pentru toți iubitorii de frumos!

Prima dintre cele 14 trupe  care vor urca pe scena festivalului de la Vila Albatros este însă trupa „Dl. Goe” care va cânta despre povești cu oameni frumoși, „despre dragostea și dilemele lor, despre tot ce nouă nu ne e străin, aducând în fața publicului o fuziune de pop, rock, blues şi gipsy-jazz”, spun membrii trupei.

Un comentariu

Articole similare