Monden

Buzoianca Ariana Grigore i-a uimit pe jurații de la Stand Up Revolution

Ariana Grigore are doar 14 ani, dar e mult mai matură pentru vârsta ei, cel puțin asta au considerat jurații de la Stand Up Revolution. Dacă ar fi să câștige marele premiu, Ariana spune că ar dona o parte din bani. Ea a aflat despre emisiunea de stand-up de la un prieten și și-a dorit să încerce. Cu toate acestea, Ariana nu a vrut să spună nimănui că va participa la emisiune.

Buzoianca, originară din Pătârlagele, a intrat în scena  show-ului de televiziune plină de energie, cu o glumă… originară. „De unde vin eu, lumea crede că Moldova Nouă se află între Moldova 8 și Moldova 10”, a spus ea. Le-a mai povestit juraților că e singură la părinți și că, probabil, când o să crească mai mare o plece din țară și o să se stabilească în străinătate. Ariana a povestit că e normal ca lumea să plece din țară pentru că nu există educație, autostrăzi, viitor. Ea a explicat cum arată o autostradă, pentru că e clar că prea puțini români au văzut cum arată una. „În spitale la noi găsești mai puțin spirt decât în orice Vasluian”, a mai glumit buzoianca. Pentru că femeile din România caută doar proști cu bani, singura menire a Arianei, spune ea,  este să se facă actriță pentru a se putea preface că e proastă.

Jurații au aplaudat-o furtunos și au râs la glumele ei. Mai mult, au rămas uimiți când au aflat că are doar 14 ani.  „Ea e născută pe YouTube, normal că ne urmărește”, a zis Teo. „Jesus Christ, e clasa a 7-a”, a zis Vio uimit. „Nu-mi imaginam că acest casting s-a făcut cu creșe, grădinițe. V-ați dus în parcuri de copii?”, a mai și zis Dan Badea în culise. „Trebuie să vii la mine pentru că fetița mea are 10 ani. Știu tot”, a completat și Vio. „Eu o să o iau pe Ariana la mine în echipă și împreună cu Teo Ioniță, eu trăiesc bine din alocație”, a adăugat Teo. „Tu ești definiția cuvântului potențial”, a mai completat Teo. „Ai umor nativ, se vede” , a fost și aprecierea lui Costel. După votul publicului, Ariana Grigore a ajuns în echipa lui Vio.

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului în showul de televiziune Stand-Up Revolution. Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-up-ului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români. Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Articole similare