ActualitateCultură

„Chirița în Provinție” deschide seria spectacolelor din acest an la Teatrul „George Ciprian”

Anul 2024 vine cu vești frumoase pentru iubitorii de teatru. Spectacolul „Chirița în Provinție” se va juca la Teatrul „George Ciprian” pe 22 ianuarie, ora 19.00. Biletele au fost puse  deja în vânzare. Se va juca, precum la premieră, cu actorii: Cristi Martin, Adrian Păduraru, Iulian Ilinca, Maria Grosu, Vlad Gălățianu, Pavel Bârsan, Diana Bagdasar și Radu Pavel, acompaniamentul fiind asigurat live de Răzvan Apetrei, în regia/scenografia lui Daniel Bucur.

Maria Grosu

Spunem că în aceeași formulă pentru că și actorii sunt oameni și pot avea probleme medicale, așa cum s-a întâmplat pe 7 decembrie la Teatrul „Maior Ghe. Pastia”, din Focșani, când Maria Grosu nu a prins finalul reprezentației. I s-a făcut rău și a fost transportată de urgență la Spitalul Județean „Sf. Pantelimon” Focșani. Actrița ce a interpretat și atunci, ca de fiecare dată, magistral rolul Luluței, dar nu a mai putut încheia spectacolul datorită unei hemoragii nazale severe, ce nu a putut fi gestionată decât prin internarea la UPU Focșani.

Iată că începutul de an este de bun augur și din acest punct de vedere, în formă maximă, în costumele realizate de  Cristi Martin, pe muzica originală a lui Răzvan Apetrei și coregrafia Elenei Duicu, actorii vor oferi  buzoienilor o nouă reprezentație teatrală de bună calitate. „Cu umor debordant și cu o abundență de situații și aluzii, piesa se constituie ca un reper de prima importanta in orice reperoriu comic al unui teatru serios. <Chirița în provinție> este, așa cum spune autorul, o <comedie cu cântece>, constituindu-se într-o explozie de lumină, culoare, muzică, umor și voie bună”, transmite actorul Cristi Martin.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker