Administrație

FOTO / Inspecție pe şantierele angajate de Primăria Rm. Sărat

Chiar în prima zi lucrătoare de după vacanţa de Sărbători, primarul din Râmnicu Sărat şi-a programat o vizită de lucru pe şantierele deschise în aria de competenţă a municipiului, în care administraţia locală este partener, ca urmare a aplicării pe programe de investiţii de interes public, aproape toate lucrările fiind susţinute financiar pe proiecte europene.

„Astăzi (n.r., 3 ianuarie) în chiar prima zi de muncă a noului an, a fost forfotă pe șantierele din oraș, constructorii reluându-și activitatea, după o pauză de doar câteva zile. La fel a fost și în primărie, dar și în instituțiile subordonate consiliului local. Suntem motivați să facem și din anul acesta un an de referință în ceea ce înseamnă modernizarea orașului, așa cum a fost 2023. Într-adevăr, anul pe care tocmai l-am încheiat a fost de departe cel mai bun an al dezvoltării urbei noastre din perioada postdecembristă! El nu a venit însă întâmplător; a fost precedat de mulți ani de pregătire a acestor investiții majore. Să facem și din anul acesta un an la fel de bun!”, a fost mesajul postat de primarul Cârjan pe pagina de socializare a instituţiei.

Edilul râmnicean a vizitat şantierul în care un imobil este reabilitat pentru amenajarea a 40 de locuinţe sociale, dar şi zona unde este amenajat un loc de joacă. Ambele locaţii sunt în cartierul „Alecu Bagdat” şi sunt investiţii finanţate cu fonduri europene, atrase prin Grupul de Acţiune Locală „Sus Râmnicul”. Tot cu fonduri europene sunt susţinute şi lucrările pentru reabilitarea şi modernizarea unui număr important de străzi din municipiu, în imagini fiind prezentate echipele de muncitori care au angajate lucrări pe strada Micşunelelor (cartier „7 Noiembrie”) şi în cartierul „Alecu Bagdat”. Nu în ultimul rând, sunt prezentate primele imagini, după organizarea de şantier, cu lucrările de forare şi montare a pilonilor la viitorul pod ce va uni Municipiul Râmnicu Sărat cu localitatea Valea Râmnicului, un proiect accesat şi obţinut prin programul naţional „Anghel Saligny”.

 

Articole similare