Monden

Chef Aida Parascan va deveni mămică pentru a patra oară

,,Sunt foarte fericită că voi fi din nou mamă, a fost un șoc, totuși, anul acesta fac 40 de ani și voi avea al patrulea copil. Dar cred că toate au un scop, totul se întâmplă ca noi să creștem și cred că întotdeauna un copil este o binecuvântare, oricare ar fi situația părinților sau orice altceva. Un copil ne aduce bucurie și un copil vine de la Dumnezeu”, a fost mesajul emoționant transmis de buzoiancă pe rețelele de socializare chiar înainte de sărbătorile pascale. Viitoarea mămică a declarat pentru libertatatea.ro că are deja 17 săptămâni și câteva zile de sarcină, iar pe 8 octombrie ar fi termenul nașterii celui de-al patrulea copil. ,,Nu știu dacă va fi băiețel, eu așa cred, dar medicul încă nu a confirmat. Oricum, nu am decis unde să nasc”, a mai povestit ea.

Aida și-a anunțat sarcina pe Facebook, printr-un mesaj încărcat de multe emoții. „Onorez și respect viața care mi-a fost dăruită și mulțumesc pentru fiecare clipă trăită. Abia așteptăm să-l cunoaștem pe îngeraș (așa îl numește Emilia pe bebelușul din burtică). Dumnezeu mi-a făcut cea mai mare surpriză a vieții mele, dar cred că este și una dintre cele mai mari încercări/provocări/teste. Eu sunt genul de om care spune prima dată: și acum ce fac? După care spun: Doamne, dacă-i musai… cu plăcere. Să ne punem centurile de siguranță și să trăim cu bucurie tot ce va urma, să aducem fericire nouă înșine, oamenilor și să mulțumim Pământului care ne-a îngăduit să ne naștem și lui Dumnezeu care este Totul”, a mai scris ea.

Aida Parascan mai are trei copii, două fete și un băiat din căsniciile anterioare, cea mai mare fiind Geanina, în vârstă de 20 de ani, iar cea mai mică Em­ilia, de 10 ani. Reamintim că primul soț al Aidei Parascan a decedat într-un cum­plit accident de mașină când ea era gravidă cu prima fetiță, iar de iubitul ei italian, Sebastian, s-a despărțit după 13 ani de relație.

Articole similare

error: Continut protejat!!