Economic

Cele mai potrivite locuri in care poate fi amplasat un fiset metalic

Un fiset metalic este un produs ideal atat pentru pastrarea, cat si pentru clasificarea documentelor. Daca detii sau administrezi o firma sau daca in biroul tau se acumuleaza in permanenta noi documente, cu siguranta vei aprecia cum se cuvine un astfel de spatiu de depozitare.

Cu o structura robusta, fabricate din tabla de otel si tratate special pentru a putea face fata agentilor corozivi, aceste obiecte de mobilier sunt mult mai durabile si mai rezistente, comparativ cu produse similare realizate din lemn sau din PAL.

In magazinul online Viamond.ro gasesti mai multe tipuri de obiecte de mobilier, potrivite pentru toate necesitatile de depozitare ce pot sa apara intr-o firma, un cabinet sau chiar o farmacie ori o clinica.

Fiset de inaltime redusa, la un pret avantajos!

De exemplu, un fiset metalic cu un singur raft, prevazut cu o polita reglabila pe inaltime, este disponibil la pretul de 599,99 de lei, redus de la pretul initial de 677.47 de lei. La cerere, poate fi echipat cu polite suplimentare.

In ciuda capacitatii mari de depozitare, dimensiunile sale sunt reduse, astfel incat nu ocupa mult spatiu si este, prin urmare, potrivit chiar si intr-un birou de dimensiuni mai mici. Concret, are latimea de 800 de milimetri, adancimea de 350 de milimetri si inaltimea de 600 de milimetri.

Datorita acestei inaltimi reduse, pe peretele de deasupra sa poate fi amplasat, fara probleme, un alt tip de dulap, de exemplu unul cu geamuri transparente, pentru a identifica usor fiecare document depozitat.

Fiset metalic cu 4 rafturi si picioare

Acest produs de mobilier, fabricat din tabla cu o grosime de 0,7 milimetri, este prevazut cu patru polite reglabile pe inaltime. Fiecare dintre ele suporta o greutate maxima de 40 de kilograme. Daca tinem cont si de spatiul de jos, de sub prima polita, capacitatea totala de depozitare ajunge la 200 de kilograme, in conditiile in care greutatea sa totala este de numai 39 de kilograme!

Un astfel de produs robust poate fi depozitat atat intr-un birou, cat si pe un hol, deoarece adancimea de 40 de centimetri lasa suficient loc de trecere. Latimea este de 900 de milimetri, iar inaltimea de 1 800 de milimetri. Este prevazut cu sistem de inchidere sus-jos si beneficiaza de inchidere cu doua chei. Pretul este de 959,99 de lei, redus de la 1 134,92 de lei.

La cumpararea acestui fiset metalic, primesti cadou cinci bibliorafturi marmorate Economy, de 3 centimetri. Confectionate din carton rigid, sunt prevazute cu un mecanism nichelat pentru prinderea documentelor si cu eticheta pe cotor.

Fiset metalic cu 4 rafturi si picioare

Acest obiect de mobilier poate fi amplasat fara probleme si in spatii unde pe jos se afla material mai sensibil, precum parchetul. Cele patru picioare cu inaltimea de 12 centimetri permit curatarea spatiului de sub dulap si evita aparitia ruginii.

Inaltimea este de 1 920 de milimetri, latimea de 900 de milimetri, iar adancimea de 40 de milimetri. Fiecare din cele 4 polite, reglabile pe inaltime, poate suporta o greutate de pana la 40 de kilograme. Produsul poate fi cumparat la pretul de 1 149,99 de lei.

Viziteaza magazinul online Viamond.ro si vei gasi zeci de modele de fiset metalic! Vei putea sa alegi exact produsul care ti se potriveste, in functie de documentele pe care vrei sa le depozitezi, de dimensiuni si de spatiul in care vrei sa il asezi.

 

 

 

 

 

 

 

Articole similare