marți, 13 aprilie 2021

Cele mai populare tematici folosite de sloturile online

Lumea jocurilor de noroc online este animată de o mulțime de sloturi cu tematici extrem de diferite. Jucătorii au posibilitatea de a explora diverse dimensiuni, chiar dacă sunt virtuale, în încercarea de a câștiga marele premiu.

Dacă ești fan al sloturilor clasice cu fructe, poți juca oricând Fruit Cocktail gratis, însă dacă te pasionează vremurile antice sau spațiul extraterestru, ai face bine să arunci o privire asupra celor mai populare tematici folosite în sloturile online.

1.  Egiptul Antic

Nicio temă nu este mai populară în cazinourile online (dar și în cele terestre) decât Egiptul Antic. Nenumărate jocuri se învârt în jurul Cleopatrei, Anubis, Horus și Marii Piramide. Cleopatra este un personaj deosebit de popular, fiind prezentă în numeroase sloturi clasice online, inclusiv Cleopatra’s Gold, Cleopatra: Regina Nilului și Cleopatra.

Când producătorii de sloturi nu se concentrează asupra Reginei Nilului, acestora le place să facă jocuri despre diverși zei egipteni. Anubis este cu siguranță unul dintre cei mai populari. Zeul morții și al vieții de apoi apare adesea ca un simbol Wild și Scatter în sloturile despre Egiptul antic. Alte simboluri obișnuite în aceste jocuri includ scarabeul, sfinxuri, piramide și cărțile clasice (A-9) denumite hieroglife.

Datorită popularității sloturilor egiptene, acestea aduc de multe ori și un potențial mare de câștig. Mega Moolah Isis ocupă poziția fruntașă cu jackpot-ul său progresiv, care în prezent peste 9,6 milioane de dolari.

2.  Cultura asiatică

Sloturile cu tematică asiatică sunt aproape la fel de populare ca cele care se referă la Egiptul antic. De fapt, popularitatea acestora pare să crească într-un ritm și mai rapid decât jocurile de inspirație egipteană. Multe dintre aceste sloturi se învârt în jurul simbolurilor norocului asiatic, inclusiv monede de aur, dragoni, petarde și plicuri roșii.

RealTime Gaming (RTG) este unul dintre cei mai apreciați producători de sloturi cu o astfel de tematică, însă nu este singurul. Din ce în ce mai mulți dezvoltatori de sloturi se îndreaptă către această fascinantă civilizație.

Desigur, nu toate sloturile online cu tematică asiatică se concentrează pe simbolurile norocului. Unele dintre ele au, de asemenea, teme mai originale care tratează istoria, miturile și războiul continentului.

Zanshi este un slot care se încadrează în această categorie. Acțiunea acestuia se învârte în jurul unui general priceput care își apără fortul pe stepe. Wu Zetian este un alt joc popular din această categorie. Se concentrează pe primul împărat feminin din China și se mândrește cu o grafică de înaltă calitate.

3.  Vânătoarea de comori 

Ca jucător de sloturi, s-ar putea să te simți ca un vânător de comori care caută plăți mari. Dacă te-ai regăsit vreodată în această postură, atunci cu siguranță ești fericit că îți poți trăi fanteziile prin intermediul unui număr mare de jocuri de slot.

Furnizorii de software oferă numeroase jocuri pentru acest gen. Ei permit jucătorilor incursiuni într-o mulțime de locuri, de la templele mayașe de mult pierdute la piramidele egiptene, în căutarea unor artefacte pierdute.

Book of Ra (Novomatic) este unul dintre cele mai populare jocuri de vânătoare de comori. Acesta ne prezintă un aventurier în stil Indiana Jones care face raiduri prin morminte în căutarea infamei Cărți a morților.

Amanda Panda & The Jackpot Journey (WGS) este un alt exemplu. Acest slot cu cinci role și 25 de linii de plată, oferă rotiri gratuite, simboluri Scatter și multiple bonusuri. Dacă că ai apreciat filme precum The Mummy și National Treasure, atunci cu siguranță te vei bucura de aceste jocuri.

4.  Zeități grecești

Mitologia greacă este un subiect prezent într-un număr semnificat de jocuri de noroc. Dezvoltatorii produc sloturi cu o varietate de zei și zeițe grecești, inclusiv Zeus, Hera, Berbec și Hades. Desigur, Zeus este, fără îndoială, cea mai mare vedetă. El a titrat multe sloturi online, inclusiv Zeus Lightning: Power Reels, Mighty Zeus și trilogia Zeus (WMS).

Vei identifica, de asemenea, o mulțime de jocuri bazate pe legenda fiului zeului tunetului, Hercule. Unele dintre aceste sloturi includ Hercule: Înalt și Puternic, Hercule: Fiul lui Zeus și Hercule și Pegas.

5.  Cosmosul

Explorarea spațiului este un subiect fascinant pentru mulți dintre noi. Subiectul este la fel de fascinant în jocuri, deoarece multe sloturi se bazează pe aventuri în spațiul cosmic.

Aspectul interesant al sloturilor cu tematică spațială este că acestea diferă mult între ele. De exemplu, Relax Gaming’s Multiplier Odyssey se concentrează pe aventurile oamenilor futuristi. Între timp, Invadatorii SG de pe planeta Moolah se învârt în jurul unei invazii spațiale simple.

Desigur, clișeele există și în categoria sloturilor cu tematică legată de spațiul cosmic. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de pietre care plutesc în aer. Starburst a început cu această tendință în 2012, când a introdus conceptul de diamante, rubine și safire care plutesc în cosmos.

În general, totuși, jocurile care abordează cosmosul se laudă cu o mulțime de variații ale temei. Dacă te-ai săturat să joci sloturi bazate pe aventurieri ca Zeus sau Indiana Jones, atunci ar trebui să faci o călătorie în spațiu.

Concluzie

Cazinourile mobile oferă zeci de teme diferite. Această varietate este plăcută atunci când vrei să ieși din monotonie și să încerci ceva cu totul nou. În cea mai mare parte, însă, vei descoperi că multe sloturi populare se încadrează într-unul dintre genurile prezentate mai sus. Egiptul antic, cultura asiatică și cosmosul domină cel mai mare procent de sloturi online. Vânătoarea de comori, zeii greci ocupă, de asemenea, un procent dominant al temelor sloturilor.

Presupunând că îți plac sloturile care se încadrează în oricare dintre aceste categorii, te poți considera norocos, deoarece vei avea întotdeauna la îndemână o grămadă de opțiuni de joc. Mai mult, producătorii de software lansează periodic titluri noi, astfel încât industria sloturilor va fi mereu în pas cu cele mai recente tendințe.

loading...