Economic

Cele mai cautate modele BMW second hand din România

Oricine a auzit de producătorul german de mașini de lux BMW, chiar dacă nu este interesat de mașini. Cine conduce un model BMW cu siguranță va atrage atenția oamenilor din jur, pentru că o astfel de mașină de top este un fel de mod de auto-exprimare. Mașinile BMW vin cu tehnologii inovatoare, ceea ce este pe placul românilor care sunt pasionați de condus și care pun accent pe siguranță în trafic.

Popularitatea mărcii BMW

Mulți români sunt interesați de mașinile BMW second hand, pentru că acestea au prețuri accesibile, pe care ei și le pot permite în ziua de azi. Ei aleg acest brand, pentru că probabil au tânjit de mult timp după un BMW, iar asta se datorează puterii și popularității mărcii. În prezent, un BMW nou nu este deloc o mașină ieftină și deci motivul pentru care românii se orientează spre gama second hand, este prețul.

Românii care aleg mașinile BMW second hand spun că le place confortul oferit la condus, mai degrabă decât popularitatea acestui brand. Motorul are puține vibrații, confortul la volan este îmbunătățit mult, iar stabilitatea de rulare este mare, pentru că marca BMW dă atenție și distribuției greutății față și spate.

Cele mai căutate modele BMW SH din România sunt: BMW seria 1, BMW seria 3 și BMW seria 5.  

Românilor le place să conducă mașini BMW

Fiecare model BMW se remarcă prin designul unic, frontal, ce constă în grătarul denumit Kidney Grill, ce reprezintă de fapt un element cheie în creșterea popularității mărcii.

Cei care cumpără mașini BMW second hand spun că decid asta pentru că le place să conducă. Această marcă este în topul mașinilor de lux și dacă este în varianta second hand, atunci pentru ea se plătește o sumă decentă de bani, dar nu exagerat de mare ca în cazul unui BMW nou.

Pentru unii români, condusul unei mașini WOW este ca un fel de statut în societate. Ei apreciază stilul mașinii dar și interiorul acesteia, despre care au numai cuvinte de laudă. Un model BMW este realizat întotdeauna din materiale de cea mai bună calitate, respectiv din materiale premium și tehnologii avansate (ca în cazul mașinilor noi) ce pot aduce un plus de divertisment, la cel mai înalt nivel.

Când vine vorba despre design, gusturile cumpărătorilor diferă, deci alegerea depinde de preferințele individuale.

Românii aleg mașinile BMW pentru că pun accent pe siguranță

BMW se remarcă prin mai multe aspecte importante, ce au atras clienții din toată lumea, dar mai ales prin faptul că oferă o mare importanță siguranței și confortului la volan. BMW s-a concentrat mereu pe dezvoltarea mașinilor ce asigură o siguranță maximă în trafic (are airbag-uri și ABS). Despre acest brand se spune că este în fruntea listei din acest punct de vedere – al siguranței.

Românii își îmbunătățesc stilul mașinii, schimbând doar  stilul roților BMW

Aspectul unic al acestor mașini este creat și de gama variată de jante BMW, care au un rol foarte important mai ales pentru pasionații de condus. În prezent, există foarte multe stiluri de jante (ex. BMW stil 800, 812, 816, 817, 790, 789, 791, 792, 793, 794) din care cele care au fost lansate în ultimii ani, sunt chiar excentrice. Acestea oferă un aspect original și individual mașinilor, pentru că designul roților influențează în mare parte și aspectul autovehiculelor.

Compania a reușit să creeaze modele BMW cu un design unic, impresionant și jante extraordinare, pentru ca șoferii să fie cu adevărat mulțumiți când conduc un BMW în trafic.  Această companie de mașini a dezvoltat cele mai moderne stiluri de roți în ultimii ani, cu cele mai spectaculare forme. Fiecare stil are ceva aparte și se poate recunoaște imediat, prin caracteristici și detalii.

Acum șoferii pot alege dintr-o gamă variată de jante BMW second hand, de pe Internet, care arată senzațional, ele pur și simplu schimbă aspectul mașinii în trafic. Ele includ numeroase modele, începând de la cele mai simple și ieftine și până la cele mai exclusiviste opțiuni. Sortimentul este larg, iar calitatea lor este ridicată, astfel încât să asigure mereu siguranța în trafic. Despre jantele BMW se spune că sunt testate riguros din fabrică, pentru rezistența structurii lor. Prin urmare, ele rezistă la impacturi puternice și își păstrează caracteristicile inițiale de-a lungul anilor.

Românii pun accent pe calitate dar și pe durabilitate, de aceea aleg marca de mașini BMW.

Articole similare