Actualitate

Interlopul buzoian Anaser Duduianu, urmărit internațional și vedetă pe TikTok

Pe prima pagină a listei Most Wanted a Poliției Române încă se află doi membri ai clanului Dudu­ianu, condus până acum un an de celebrul Emi Pian, ucis într-o răfuială plecată de la o partidă de barbut.

Autoritățile caută în prezent nu mai puțin de 56 de infractori periculoși, oameni dați în urmărire pentru crime, violuri, pro­xenetism, evaziune fiscală, tâlhărie și alte escrocherii. Printre ei sunt nume celebre despre care am tot au­zit de ani buni și despre care nu mai știm nimic.

Anaser și Lindon Duduianu, căutați pentru tâlhărie și șantaj

Lindon Duduianu și Anaser Duduianu

Buzoianul Florin ,,Ana­ser” (37 de ani) și Ștefan ,,Lindon” (26 de ani) Du­duianu au fost dați în urmărire după ce pe numele lor au fost emise ma­ndate de arestare în lipsă pentru tâlhărie și șantaj. Au fost demarate demersurile legate pentru soli­citarea mandatelor europene de arestare. Faptele datează din iulie 2020, când peste 100 de polițiști din Capitală au făcut 11 per­cheziții domiciliare în București, Ilfov și Teleorman, într-un dosar de tâlhărie și șantaj.

Totul a pornit de la plângerile maneliștilor Florin Salam, Nicolae Guță și Tzancă Uraganul, care au pretins că Duduienii le-au luat cu forța aproximativ 100.000 de euro. Se pare că interlopii aveau o strategie. Când se făceau dedicații, unul striga ,,1.000 de euro de la mine pentru X”, asta ca să determine alți oameni de la petreceri să ofere mai mult. Dacă altcineva oferea manelistului 1.500 de euro, suma îi revenea lui Emi Pian. Câteva săptămâni mai târziu, Emi Pian era ucis într-un scandal pornit de la o partidă de barbut, în cartierul Giulești din ­Ca­pitală.

Anaser declară pe TikTok că nu mai vrea să fie șmecher

Deși știe că poliția ar trebui să fie pe urmele lui, Anaser nu se sfiește să posteze pe rețelele de socializare. El este un influencer pe TikTok, cu zeci de mii de urmăritori. Recent, a ținut o întreagă prelegere despre faptul că nu mai vrea să fie șmecher.

,,Aș avea un anunț des­pre tot ceea ce înseamnă planeta asta, Terra. Jur că vreau să declar în premieră ceea ce vreau să vă spun acum. Eu, Anaser Dudu­ianu, din momentul de față, jur că nu mai vreau să mai fiu șmecher niciodată. Poate cu toții vă întrebați de ce nu mai vreau eu să fiu șmecher. Dacă în zilele noastre, tot ceea ce însea­mnă fraier posibil existent a devenit șmecher și ca să fii șmecher în zilele noastre, mai exact anul ’21, secolul 21, mileniul trei, trebuie să colaborezi cu Poliția Capitalei, cu DIICOT și DNA“, a spus Anaser Duduianu într-un video publicat pe 14 noiembrie.

Lindon îi transmite urări lui Anaser de ziua lui

Și Lindon Duduianu obișnuiește să posteze pe rețelele de socializare. Pe 13 noiembrie, Ștefan Duduianu i-a transmis ,,La mulți ani”  lui Florin Duduianu, postând o poză cu ei doi în fața unei case.

Anaser și Ștefan Duduianu au trecut prin Marea Britanie

Anul trecut, la ceva vreme după ce a apărut în lista de infractori căutați de Poliția Română, Florin ,,Anaser” Duduianu a pos­tat pe rețelele de socializare filmulețe din Marea Britanie. Unul dintre acestea era filmat într-o parcare, unde finul său l-a așteptat cu șampanie. Acum, acele postări nu mai sunt disponibile pe internet.

Tot în Anglia ar fi ajuns și Ștefan Duduianu, care, ulterior, ar fi părăsit aceas­tă țară.

Clanul Duduianu, unul dintre cele mai sângeroase din București

Clanul Duduianu este considerat printre cele mai violente din București. Membrii grupării de crimă organizată nu ezită să-și expună în mod public ­opulența, pe rețelele de socializare: vile luxoase, mașini scumpe sau petreceri fastuoase.

Însă după moartea lui Florin Mototolea (Emi Pian), gruparea pare să se afle în derivă. Mai mult, clanul a mai suferit o pierdere anul trecut. În decembrie 2020 a murit și tatăl lui Emi Pian, Niculae, în închisoare, la Penitenciarul Spital Mioveni, unde era internat de ceva vreme, după un infarct suferit pe 1 decembrie. Grațian și Ciprian Duduianu, aflați în pe­ni­tenciar după ce l-au atacat pe cel care le-a ucis fratele, au fost lăsați să vină la înmormântarea tatălui lor.

Niculae nu este singurul lider al Duduienilor care a murit în timp ce executa o pedeapsă cu închisoarea. Frații săi, ,,Faraonul” și ,,Împăratul”, au decedat tot după gratii.

Povestea clanului Duduianu

Povestea clanului Dudu­ienilor începe la sfârși­tul anilor ’80 în comuna Si­tești (Ilfov), ,,raiul” furturilor de fier vechi. Pentru că localitatea era prea mică pentru ambițiile lor, frații Ion, Cristofor și Niculae Duduianu – ultimul tatăl lui Florin Mototolea (Emi Pian) – și-au unit forțele și au intrat în ,,afaceri” în cartierul Pantelimon din Sectorul 2 al Capitalei. În această acțiune nu au ve­nit singuri, ci însoțiți de alte facțiuni ale familiei. în caz de nevoie, aveau ajutoare la îndemână.

Ferocitatea Duduienilor a dus imediat clanul pe lista celor mai periculoase gru­pări infracționale din ­Ca­pitală. Dacă la început se ocupau cu furturi de fier vechi sau cu spargeri de locuințe, membrii clanului Duduianu și și-au făcut un renume din infracțiuni comise cu violență. Au mai fost săltați pentru taxe de protecție, cămătărie și șantaj.

Articole similare