Economic

Cele mai bune alternative la video chat-ul Omegle pentru bărbați

În ziua de azi a devenit din ce în ce mai greu să cunoști pe cineva. Nu mai este ca înainte când era foarte normal să cunoști persoane pe stradă, în cafenele, restaurante șamd. Lumea și-a pierdut încrederea și acum e normal să existe o tentă de teamă. Nu prea mai dau succes nici ocaziile de a-ți întâlni perechea la muncă sau la facultate. Multe femei își caută parteneri în afara grupului de prieteni ceea ce complică lucrurile și mai mult pentru bărbați.

Serviciile de video chat au devenit salvarea bărbaților singuri deoarece se pot conecta și comunica cu persoane necunoscute. De multe ori, ajung chiar să se întâlnească apoi și în carne și oase.

Principalele avantaje și dezavantaje la Omegle

Întâlnirile pe internet sunt mult mai ușor de aranjat decât cele fizice. Cât despre Omegle și serviciile alternative, principalele avantaje sunt:

  1. Un număr mare de posibile cunoștințe. Chiar dacă ești o persoană foarte prietenoasă, cercul social în care te învârți e relativ mic însă pe internet nu sunt restricții. Poți discuta cu oameni din același cartier în momentul ăsta și cu oameni de pe alt continent peste un minut.
  2. Dezinvoltură și libertate. Nu-i niciun secret că mulți oameni au emoții sau le este chiar rușine când comunică cu persoane necunoscute în viața de zi cu zi. Pe internet însă dialogul decurge mult mai ușor și totul este mai confortabil.
  3. Economie de timp. Pe video chat anonim poți întâlni zeci de femei într-o singură seară ceea ce e aproape imposibil în viața reală.

În pofida tuturor acestor avantaje, Omegle are și dezavantaje. În primul rând, nu există aproape niciun filtru de căutare a interlocutorilor. Poți doar să-ți selectezi limba și să indici ce interese sau hobby-uri ai. Cât despre alegerea sexului sau a locație, n-ai nicio posibilitate de a face asta. În al doilea rând, serviciul de moderare este departe de a fi perfect și foarte des dai peste utilizatori necorespunzători și conținut neadecvat sau reclame. În ultimul rând, Omegle nu are aplicații mobile și nu e plăcut să folosești versiunea web de pe mobil.

Ceea ce atrage publicul la Omegle este însă numărul mare de utilizatori — în jur de 30.000 de oameni conectați la momentul de față. Asta însă nu garantează o conexiune rapidă — de fapt site-ul caută interlocutori destul de încet și deseori conectează bărbați cu bărbați (nu au suficiente femei pe site), sau nu merge deloc. Chiar și designul de pe Omegle pare cam învechit.

Nu-i de mirare atunci că mulți bărbați caută alternative mai bune la Omegle și din fericire sunt multe care oferă setări și filtre folositoare.

Servicii populare ca Omegle pentru bărbați

Cea mai folosită opțiune pe video chat este filtrul de căutare după sex. Căutarea după locație este și ea importantă pentru a putea găsi fete ce caută o relație adevărată. Mai jos poți găsi lista cu cele mai interesante servicii care te pot ajuta să găsești ceea ce cauți.

Chathub

O alternativă populară la Omegle ce oferă filtre de căutare după sex. Indici sexul tău din trei variante — bărbat, femeie sau cuplu iar site-ul îți caută apoi interlocutori potriviți. Din păcate nu oferă și căutarea după locație ci doar în funcție de limba vorbită însă asta măcar te ajută să găsești persoane din aceeași țară ca tine.

Emeraldchat

Emeraldchat este o variantă mai avansată decât Omegle unde poți comunica în scris pe messenger sau direct pe video chat. Ai la dispoziție filtre de căutare după hobby-uri și interese, sex, locație și chiar scor karma de pe site. Mai mult, poți trimite poze și fișiere media direct pe chat, ceea ce nu este posibil pe majoritatea celorlalte alternative la Omegle. Un alt mare avantaj este lipsa profilurilor false de pe site, pe care producătorii le-au eliminat prin măsuri drastice.

OmegleAlternative

Omegle Alternative este probabil cel mai bun video chat anonim pentru bărbați deoarece folosește un sistem unic de filtrare după sex. Platforma conectează doar persoane de sex opus, fără greș. Pe alte site-uri poți da peste profiluri de femei după care se ascund bărbați sau escroci. Pe omeglealternative.com/ro însă, fiecare femeie care se înregistrează trebuie să-și confirme identitatea pentru a evita aceste lucruri.

ChatRandom

Pe ChatRandom poți selecta sexul și locația persoanelor cu care vrei să comunici, cum ar fi femei din Cluj. Mai mult, site-ul are și funcții adiționale precum chat rooms cu teme de conversație ca “flirt”, “prieteni noi”, “sport”, “filme”, “muzică”, etc. Pe chat room poți comunica cu mai multe persoane deodată. Există și un chat room separat doar cu femei dar trebuie să plătești un abonament premium ca să te poți conecta. Cea mai recentă opțiune lansată de ChatRandom este un gay chat.

Chatspin

Chatspin este încă un servciu popular alternativ la Omegle care dispune de opțiuni de căutare după sex și țară. O altă opțiune interesantă este și cea a măștilor virtuale care îți oferă anonimat pe video chat, ceea ce este important pentru unii. În plus, producătorii au investit mult în viteza de conexiune și de căutare de interlocutori, un aspect care pe Omegle lasă de dorit.

Descoperă serviciile alternative la Omegle

Nu merită să te limitezi la un singur serviciu când ai la dispoziție atâtea opțiuni convenabile ș interesate. Suntem siguri că dacă folosești mai multe platforme ce oferă setări avansate și flexibilitate, șansele tale de a cunoaște pe cineva special vor crește substanțial.

Dacă vrei să încerci serviciile alternative la Omegle, dă-le o șansă celor enumerate mai sus și vei descoperi multe opțiuni folositoare pentru a întâlni persoane interesante.

 

Articole similare