miercuri, 20 ianuarie 2021

Ce spune Romanescu despre dezertarea din PNL a președintelui organizației municipale, Constantin Ionescu

Președintele organizației județene a Partidului Național Liberal, Cristinel Romanescu, preferă să nu comenteze decizia fostului președinte al organizației municipale PNL, consilierul Constantin Ionescu, care, la începutul acestei săptămâni, a părăsit formațiunea politică liberală și s-a înscris în PRO România. Mai mult, această din urmă formațiune politică l-a și anunțat pe Ionescu drept candidat la postul de primar al municipiului Buzău.

Romanescu mai afirmă că organizațiile liberale din județ ar trebui să aibă cu totul alte priorități: ,,Nu doresc să comentez alegerea domnului Constantin Ionescu. Nu doresc să intervin în decizia domnului Constantin Ionescu. Doresc să afirm că filialele de partid ale PNL ar trebui să aibă ca prioritate spiritul de echipă, onoarea și să se ghideze după adevăratele valori liberale. PNL Buzău continuă să sprijine cetățenii și să întreprindă toate demersurile pe care le considerăm potrivite pentru binele tuturor. Suntem încrezători în forțele proprii și ne uităm cu ­spe­ranță către alegerile următoare!”, spune preșe­dintele organizației județene a Partidului Național Li­be­ral, deputatul Cristinel Romanescu.

1 COMENTARIU

  1. Cum adica prefera sa nu comenteze? Asta-i declaratie de presedinte de organizatie judeteana cand iti pleaca seful celei mai mari organizatii locale? Dar dumnealui ce comenteaza, timpul probabil, traficul rutier, meciuri de fotbal?? Castiga Toma la pas cu asa presedinte PNL…

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!