Monden

Ce spune Irina Fodor despre misiunea de a o înlocui pe Gina Pistol

Cu ocazia aniversării Ginei Pistol de acum aproape o lună, Irina Fodor a participat la un podcast moderat de Horia Brenciu în care a făcut declarații referitoare la momentele în care a trebuit să o înlocuiască pe Gina. Potrivit publicațiilor centrale care au citat podcastul, Irina a recunoscut că misiunea ei nu a fost una nici pe departe ușoară, mai ales că Gina este muncitoare și foarte iubită de echipă.

„Ginuța, te pup! Horică, îți mulțumesc că m-ai invitat să iau parte la această surpriză! O să încep cu lucrurile cu adevărat importante. La mulți ani, fată frumoasă! Să fii sănătoasă, să fii fericită, să fii iubită și să te bucuri de toată frumusețea asta de pe plan personal, dar și de pe plan profesional. Și pentru că am ajuns la planul profesional, aș vrea să spun că n-a fost o sarcină ușoară să-ți țin locul, ba dimpotrivă, toată lumea știe cât ești de muncitoare și că ești iubită de echipă, așa că așteptările au fost mari, dar m-au ajutat foarte mult sfaturile tale și susținerea ta de la început”, a spus buzoianca.

Și, mai în glumă-mai în serios, Irina a spus că se gândește la un plan de rezervă pentru o perioadă în care ar putea rămâne din nou însărcinată și, cine știe?, poate în același timp cu Gina. „Acum nu ne mai rămâne decât să ne gândim la un plan de rezervă în cazul în care rămânem însărcinate în același timp data viitoare”, a spus Irina Fodor.

Imediat, Horia Brenciu s-a arătat șocat de cele auzite și a întrebat-o pe Irina dacă este însărcinată. Buzoianca nu a confirmat, dar nici nu a infirmat vestea, semn că are un plan în acest sens de mai mult timp, mai ales că a trecut ceva timp de la prima sarcina; fata ei și a lui Răzvan Fodor, Diana, are deja 11 ani.

Articole similare