Monden

Ce spune Damian Drăghici despre mariajul cu râmniceana Cristina Stroe

Damian Drăghici și Cristina Stroe sunt căsătoriți de patru ani și au împreună un băiețel. Cântăreața în vârstă de 28 ani este din Râmnicu Sărat și s-a făcut cunoscută prin participarea la emisiunea „Vocea României”. Ulterior, a intrat în trupa Andrei și și-a cunoscut actualul soț.

Drăghici spune că își iubește foarte mult partenera de viață și fiul. Mai mult, el a menționat, într-un interviu pentru bzi.ro, că își mai dorește copii. „Am avut foarte multe dependențe, de tot felul de lucruri, de la băutură, țigări, dulciuri, iarbă. Tot felul de prostii. Acum nu sunt dependent decât de dragostea pentru copilul pentru, pentru soția mea, Cristina, și pentru ceea ce vreau să realizez”, a declarat Damian Drăghici.

Înaintea Cristinei Stroe, Damian Drăghici a mai fost căsătorit de două ori. Prima sa soție a fost un art designer din Grecia. Cei doi și-au unit destinele pe când vedeta avea doar 21 ani și au împreună o fiică, Nikolina Drăghici. El a ținut secretul timp de 20 de ani, până în momentul în care fata sa a venit pentru prima oară în România, să-și viziteze tatăl.

Următoarea cucerire a vedetei a fost artista americană Jennifer Crestol. Cei doi au cântat împreună pe scenele din România, însă relația nu a funcționat. Ulterior, Damian Drăghici și-a refăcut viața alături de Paula Rosenberg. După ce și al doilea mariaj a luat sfârșit, cântărețul a preferat discreția, până ce, în 2018, a cerut-o în căsătorie pe Cristina Stroe. La aproximativ un an, aceasta i-a dăruit un băiețel.

Acum, Damian Drăghici declară că trăiește cei mai fericiți ani din viață, se bucură de Cristina, de Yeshua Andrei și de concertele sale, unele dintre ele chiar în colaborare cu soția lui. Iar, în paralel, Cristina și-a lansat și seria de piese proprii, sub numele de scenă Creona, până acum melodiile ei fiind creionate muzical în jurul culorilor roșu („Fură-mi inima”), galben („Disperată”) și verde („Ușor, ușor”).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare