Monden

Ce spune Cabral despre noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

12 celebrități din România au lăsat confortul de acasă și au acceptat cea mai intensă provocare a vieții lor, alături de Cabral și Adela Popescu, respectiv participarea la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, al cărui prim episod a fost difuzat duminica trecută la PRO TV.

Fanii emisiunii au putut vedea că, la sosirea în Republica Dominicană, concurenții au fost întâmpinați cu o cină festivă. Pe masă, bucatele pregătite nu au fost deloc apetisante: frigărui de insecte, ochi de vacă, creier cu mix de gândaci sau tarantulă la grătar. În urma cinei, doi dintre ei au fost desemnați lideri. „Ne este groază prin ce veți trece!”, le-a spus Cabral, în timp ce Adela Popescu i-a atenționat: „Cumva trebuie să treceți prin asta împreună sau fiecare pe cont propriu!”.

Cabral spune că apreciază tot efortul pe care-l depun concurenții pentru a ajunge cât mai departe în competiție și cât mai aproape de titlul de Regele sau Regina Junglei. „Când oamenii văd prin ce trec concurenții de la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» apare rapid prima întrebare: Cum i-ați convins să participe?! Pentru că de la primul cadru și până la ultimul… pare că e prea mult. Vezi că e prea mult din reacția concurenților la stres, din chinul evident prin care trec la fiecare probă, prin schimbările fizice majore prin care trec într-o perioadă chiar scurtă… dar, totuși, sunt puțini cei care cedează. Dacă te uiți la concurenți, și nu contează că-s tineri sau bătrâni, că-s mai cunoscuți sau mai puțin cunoscuți… îți dai seama că ei se luptă în primul rând cu propriile limite, cu propriile frici și scârbe, au ales să intre în experimentul ăsta pentru a demonstra ceva. Și pare, cel puțin până acum, că unii dintre ei reușesc să arate că sunt mult mai puternici decât părea inițial. Emisiunea îți poate plăcea mai mult sau mai puțin. Dar efortul lor este unul de admirat…”, a mai  spus artistul cu origini buzoiene.

Cel mai așteptat show de televiziune a revenit pe micile ecrane cu cel de-al doilea sezon. Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură difuzarea show-ului care supune celebritățile la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor. Din lista concurenților, fac parte Anisia Gafton, Tania Popa, Ruxi, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu, Cornel Palade și Lidia Buble. Show-ul va fi difuzat de trei ori pe săptămână.

Potrivit fanatik.ro, situația a fost critică în Republica Dominicană, vedetele fiind puse în fața unor probe cât se poate de dificile. Din acest motiv, telespectatorii vor vedea cum doi dintre concurenții-vedetă ai emisiunii vor fi eliminați rapid.

Conform informațiilor obținute de Fanatik, Paul Diaconescu este primul eliminat din show-ul prezentat de Adela Popescu și de Cabral. Eliminarea actorului a fost făcută, pare-se, la votul concurenților de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, el ajungând la duel cu un alt nume mare. Mai exact, Paul Diaconescu și Cornel Palade sunt primii propuși pentru a fi excluși din show. Actorul de 33 de ani pierde însă întrecerea în fața decanului de vârstă al emisiunii și este eliminat. De altfel, deja, Paul Diaconescu a fost surprins în ipostaze controversate de Justițiarul din Berceni, fiind acuzat, voalat, că ar fi încercat să impresioneze o minoră. După ce câștigă duelul împotriva mai tânărului său coleg de breaslă, Cornel Palade ia o decizie cât se poate de dificilă. Mai exact, informațiile Fanatik anunță că, după duelul cu Paul Diaconescu, Cornel Palade strigă celebra frază „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Așa cum este și regulamentul, producătorii îi respectă dorința, motiv pentru care Cornel Palade, la cerere, este eliminat din emisiune.

 

Articole similare