Sport

Lidere cu suspans!

Gloria Buzău – Măgura Cisnădie 26-23 (14-13)

Gloria a revenit în fruntea Ligii Naţionale de handbal feminin după victoria obţinută duminică seară, în Sala Sporturilor, împotriva Măgurei Cisnădie, în etapa a 4-a a campionatului.

Două dintre reprezentantele României în actualul sezon al cupelor europene, ambele în EHF European League, Gloria şi Cisnădie au oferit o dispută de nivel ridicat, în care echilibrul a fost cuvântul de ordine în prima parte, controlată însă de adversare, mereu la conducere până în minutul 18 (9-7). Gloria a recuperat în finalul primei reprize, pe care a încheiat-o în avantaj minim, 14-13. Aceeaşi dispută pasionantă şi după pauză, Măgura a ţinut aproape, 17-17 arăta tabela după primele 10 minute. Au urmat, însă, şase minute fantastice ale Gloriei, care a înscris de cinci ori la rând, trei dintre reuşite aparţinându-i Nataliei Vasileuskaya, şi s-a desprins la 22-17! Nici acum Măgura n-a renunţat la luptă, iar cu trei minute înainte de final se afla la două goluri în spate, 22-24.

Andra Moroianu a avut un final de vis şi a marcat ultimele trei goluri ale Gloriei, securizând o victorie care face din fetele lui Adrian Chiruţ liderele cu punctaj maxim ale clasamentului!

Articole similare