sâmbătă, 15 august 2020

Ce spun medicii de la Spitalul Militar despre starea de sănătate a liderului PSD. Mesajul lui Marcel Ciolacu

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a fost externat, duminică, din Spitalul Militar unde a fost pentru investigații după ce i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă de la sediul Partidului Social Democrat. Medicii au anunțat că acesta a avut o cădere de calciu. De asemenea, i-au făcut un test rapid pentru coronavirus, rezultatul fiind negativ.

„Conform protocolului de diagnostic al unităţii noastre, s-au efectuat o serie de investigaţii clinice, paraclinice şi de laborator. Coroborând aceste date cu datele testelor imagistice, precum şi cu rezultatele consulturilor multidisciplinare realizate de către specialişti în medicină de urgenţă, ATI, neurologie şi cardiologie, a rezultat diagnosticul de: Episod lipotimic recent – în observaţie etiologică, Hipocalcemie frustă”, a transmis Spitalul Militar Central, potrivit Agerpres. Unitatea medicală mai menţionează că, în conformitate cu procedurile, lui Marcel Ciolacu i s-au recoltat probe şi pentru COVID-19, rezultatul testului rapid fiind negativ, iar testul PCR este în lucru.

„Tratamentul urmat de pacient în unitatea noastră a constat în reechilibare hidro-electrolitică. La acest moment, starea pacientului este una stabilă, cu evoluţie favorabilă, fapt ce permite externarea acestuia cu recomandări medicale de continuare a investigaţiilor, tratament conform receptei, evitarea ortostatismului prelungit, a stărilor de suprasolicitare şi a stresului, regim alimentar şi hidratare corespunzătoare”, mai precizează sursa citată.

De asemenea, liderul social-democrat a postat, duminică, un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care anunță că este bine și le mulțumește celor care au fost alături de el: „Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Mulțumesc familiei mele, prietenilor, colegilor de partid, jurnaliștilor și tuturor celor care ați fost alături de mine și mi-ați dat mesaje de susținere! Nu în ultimul rând, le mulțumesc cadrelor medicale de la Spitalul Militar pentru investigațiile făcute. Totul este în regulă. Mă întorc la treabă!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Liderului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău, duminică, în timpul conferinței de presă în care prezenta programul partidului pentru ieșirea din criză. El a refuzat ambulanța și a plecat la spital cu mașina de serviciu.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!