Cultură

Ce pot vedea buzoienii la Festivalul „Săptămâna Teatrului Tânăr”

Cea de-a X-a ediție a Festivalului „Săptămâna Teatrului Tânăr”- festivalul tinerilor artiști, va începe sâmbătă, 14 octombrie, la Teatrul „George Ciprian”.  Evenimentul cuprinde și spctacole pentru cei mici, dar și pentru cei  mari, în fiecare zi, până pe 21 octombrie.

  • Spectacolul cu care debutează  sâmbătă, 14 octombrie, ora 19.00, festivalul este „8 TAȚI”, de Tina Müller, regia Irisz Kovacs și va fi jucat de trupa Teatrului de Stat Constanța
  • Duminică, 15 octombrie, începând cu ora 19.00, pe scena Teatrului „George Ciprian” se va juca piesa „OMUL CARE MÂNCA LUMEA”, de Nis-Momme Stockmann, în regia buzoianului Vlad Trifaș, și va fi jucat de trupa Teatrului „Anton Pann”, din Râmnicu Vâlcea.
  • Luni, 16 octombrie, tot de la ora19.00 se va juca piesa „DESPĂRȚIȚI DIN DRAGOSTE” de către trupa de actori a Teatrului Roșu, București.
  • Marți, 17 oct., de la ora 19.00, buzoienii pot urmări piesa „UZINA ARTIȘTILOR”, de Matei Lucaci Grunberg și Sever Bârzan, în regia lui Matei Lucaci Grunberg, în interpretarea actorilor Teatrului Municipal „Bacovia”, Bacău.
  • Miercuri, 18 octombrie, ora 19.00, este rândul  Teatrului „Maria Filotti”, Brăila,  să prezinte o piesă. Este vorba despre „NAUFRAGIAT”, de Donald Margulies, regia Andrei Huțuleac
  • Joi, 19 octombrie, la Buzău va face popas, de la ora19.00, „VRABIA”, un spectacol de Leta Popescu  al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, Galați.
  • Vineri, 20 oct, vom avea pe scenă, începând de la ora 19.00 „PUNK ROCK” de Simon Stephens,  în regia lui Vlad Cristache, și aparține Teatrului Excelsior, București.
  • Sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 14.00, se va juca pentru cei mai mici „COPII RĂI”, de Mihaela Michailov, regia Adrian Constantin, cu mici actori de la Palatul Național al Copiilor Buzău. Festivalul va fi încheiat cu „SECTORUL S”, de Emanuel Pârvu, interpretată de trupa „Treivirgulăpaișpe” a Colegiului Național „B.P. Hașdeu”, seara, de la ora 19.00.

Preț biletelor este de 50 lei, care sunt reduse pentru pensionari la 35 lei și pentru elevi/studenți  la 25 lei.

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker